Leahs filler-mareridt: Havde nær mistet næsen

Foto: Shutterstock.com

Leah havde et ønske om at ændre formen på sin næse - men det endte med, at hun nær ved mistede den.

Britiske Leah Morton er ikke uerfaren, når det kommer til at få foretaget indgreb i ansigtet, eftersom hun før har fået fillers i læberne. 

Den 26-årige Leah skulle dog denne gang have sprøjtet fillers ind i sin næse, eftersom hun længe havde været utilfreds med dens form.

Læs også

Mark fik hjertestop: Nu advarer han danske børn mod dumhed

Det endte dog næsten helt katastrofalt, da hun nærved mistede sin næse, hvorfor hun nu har valgt at dele sin historie, da hun ønsker at advare andre om bivirkningerne, man kan blive ramt af, hvis man vælger at få sprøjtet fillers i ansigtet. 

Indsprøjtningen forløb uden besvær, men hun kunne efterfølgende begynde at føle smerte samt en trykken for næsen. Men det hele blev dog forværret, da hun næste morgen vågnede op til en helt hvid og iskold næsetip til hendes store skræk.

Leah valgte derfor at kontakte klinikken, som sendte hende videre til en sygeplejerske, eftersom lægen ikke var til stede. 

Sygeplejersken kom frem til, at det bedste ville være at indsprøjte et middel, som kunne opløse de fillers, som hun for nylig havde fået sprøjtet i hendes næse. Her så Leah frem til at være nået til enden på sit problem, men det blev såmænd ikke enden på smertehelvedet, som hun selv mener var som et levende mareridt. 

Det var nemlig blot få dage senere, hun opdagede blistre på hendes næse, som var begyndt at skifte farve til sort.

Hun tog ingen chancer og tog med det samme afsted på skadestuen, hvor lægerne kunne fastslå, at huden på næsetippen, var død, hvilket skulle have været et resultat af, at de fillers, hun havde fået, havde blokeret for blodtlførslen til næsetippen. 

 

Leah måtte dog sande, at de dårlige nyheder ikke stoppede her, da hun efterfølgende, under en samtale med lægerne, fik at vide, at hun kunne risikere at miste næsen og overlæben. 

"Jeg er en ung pige, jeg kunne slet ikke forestille mig at miste min næse og læbe," kommer det fra Leah Morton til Caters News Agency ifølge New York Post.

Behandlingen tog over en måned, men hendes tilstand er nu stabil. 

Leah ved dog endnu ikke, om næsetippen nogensinde kommer til at vende tilbage til sin normale farve, ligesom hun også har ar i ansigtet. 

"Jeg ville aldrig få filler i min næse igen. Det er bare ikke risikoen værd," fastslår hun slutteligt. 

Læs også

400 betjente rykkede ud til technofest: Politiaktionen endte med mistet hånd og sårede betjente

 

Dagens Gossip