Leder efter ejer af blå Suzuki Swift: Har fået 63.000 kroner i parkeringsafgifter

OBS: Bilen på billedet er ikke den omtalte bil / Foto: Shutterstock

En blå Suzuki Swift har været efterladt i mere end to år, og folkene bag parkeringspladsen har snart fået nok.

Det er ikke helt unormalt, at man har lidt svært ved at huske, hvor man parkerede på lufthavnens enorme parkeringsplads, når man kommer hjem fra ferie. 

Det er dog nok de færreste, som helt glemmer, at de har parkeret og bare tager bussen hjem.

Læs også

Mand blev træt af folk, der parkerede i hans indkørsel: Så tog han sagen i egen hånd

Om det er tilfældet vides ikke, men faktum er, at en blå Suzuki Swift har holdt parkeret på 'New Plymouth Airport' i New Zealands parkeringsplads siden marts 2020, og lufthavnen er ved at være træt af at have bilen holdende. 

"Folk er velkomne til at komme og parkere på vores skønne parkeringsplads, men det er klart, at det bliver lidt omkostningstungt for folk, når bilen holder der for længe," har David Scott, som er fungerende chef for lufthavnen, ifølge Ladbible udtalt om situationen, som han har forsøgt at løse i lang tid. 

Scott har forklaret, at de har "efterforsket," men at det har været "svært."

"Vi har faktisk gjort meget over det sidste års tid, men ejerens spor er blevet koldt. Vi var ikke i stand til at lokalisere individet - vedkommende er bogstavelig talt forsvundet i den blå luft," har han udtalt. 

Nu har Scott givet det et sidste skud ved at sætte en efterlysning i den lokale avis, og hvis det ikke fører frem til ejeren, vil bilen blive fjernet "inden for et par uger."

"Den bliver taget af et finansfirma, som havde ret til den - der var gæld i den," har Scott forklaret og uddybet, at han ikke forventer at få fat i ejeren af bilen, som indtil videre skylder lufthavnen mere end 63.000 kroner i p-afgifter.

Læs også

Politiet advarer: Spred budskabet!

 

 

 

Dagens Gossip