Lejede sig ind i AirBnB-lejlighed: Nu er forældre og 3-årig død

Foto: GoFundMe

Er forældre samt deres treårige søn er blevet fundet døde i en lejlighed, de havde lejet via Airbnb

 

En amerikansk familie fra Bakersfield i Californien tog på ferie til Mexico. Hvad der skulle have været en familieferie til Mexico, endte med at blive fatalt for alle tre medlemmer af den lille familie.

Læs også

Nu er alle lyntestcentre lukket: Så meget har de kostet

Ægteparret Jose Nunez Jr. og Maria Nunez samt deres treårige søn, Jayden Nunez, blev nemlig fundet døde i en lejlighed, de havde lejet via udlejningsportal Airbnb.

Det rapporterer det amerikanske medie Bakersfield Now ifølge SE og HØR.

Mor, far og søn var indlogeret i lejligheden sammen med en række andre familiemedlemmer i Mexico. De tre personer opholdt sig i ramme rum.

Der er endnu ikke blevet fastslået, hvad dødsårsagen er, men der er dog meget, der tyder på, at mor, far og søn er døde som følge af en gaslækage på det værelse, hvor de opholdt sig. Det skriver flere amerikanske medier.

Til trods for, at der var andre personer i boligen, hvor den påståede gaslakage skete, er det kun Nunez-parret og deres lille søn, der er døde. Resten af familiemedlemmerne i lejeboligen er sluppet uskadt fra tragedien.

Ligene af de tre familiemedlemmer er fortsat i Mexico, selvom de har hjemme i Californien i USA. De vil nemlig ikke blevet frigivet, før der er blevet udført et ligsyn. Formålet med dette ligsyn, er at fastslå, hvad dødsårsagen er.

Læs også

Topdesigner viser brandskader efter pejs eksploderede

I mellemtiden har de efterladte startet en indsamling på GoFundMe, hvor de håber på at kunne samle penge nok ind til at kunne dække de omkostninger, der vil være forbundet med at få transportere de tre lig hjem fra Mexico.

 

Dagens Gossip