Lejemorder lejer lejemorder, der lejer lejemorder, der lejer lejemorder, der lejer lejemorder, der lejer lejemorder, som fortalte det til offeret

Foto: Shutterstock

Fem lejemordere er blevet fængslet i Kina for mordforsøg. Alle har prøvet at undgå at udføre den kriminelle gerning men stadig tjene penge på det.

Det var den kinesiske forretningsmand Tan Youhui, der startede det hele. Han manglede en lejemorder, som skulle tage en konkurrent ud af ligningen. Tan Youhui ville gerne betale to millioner yuan (ca. 1,9 millioner danske kroner) for at slippe for konkurrenten Wei Mou. 

Tan fik fat i en lejemorder, der gerne ville påtage sig jobbet, men han besluttede sig for at hyre end anden til halvdelen af prisen. Den anden hyrede en tredje og den tredje hyrede en fjerde. Den fjerde gav jobbet til en femte, der dog ikke var imponeret over lønnen, der nu var faldet til en femtedel af startlønnen. 

Den femte lejemorder kom så på en genial idé. Han fortalte det potentielle offer, at han skulle iscenesætte sin egen død. Det ledte til sidst politiet på sporet af de mange lejemordere og bagmanden. 

Nu står de fem lejemordere og bagmanden til fængselsstraf efter de er blevet dømt for mordforsøg. 

Det hele startede faktisk i 2013, hvor Wei Mou sagsøgte Youhei. Youhei var bekymret for, at han ville tabe en lang retssag, så derfor kontaktede han Xi Guangan, der så skulle dræbe Wei. Xi kontaktede Mo Tianxiang, der kontaktede Yang Kangsheng. Nu var prisen nede på 770.000 Yuan. Yang kontaktede end anden Yang, der til sidst gav jobbet til Li Xiansi. 

Alle fik mellem to år og syv måneder og fem års fængsel for deres gerninger.

Læs også

Danskerne er vildt overtroiske: Fire ud af fem undgår disse ting

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip