Lena fik uventet sms af Jehovas Vidner - hendes hurtige svar gjorde dem tavse

Foto: Shutterstock.com

En svensk kvinde fik en noget uventet besked fra Jehovas Vidner på sin mobil. Men da hun skrev et hurtigt svar tilbage, stoppede de omgående med at kontakte hende.

Med en smartphone ved hånden kan man få kontakt til næsten alle mennesker via et hav af kanaler og platforme.

Om man ringer, skriver på Facebook, sender en video med Snapchat eller blot en god gammeldags sms, så går det lynhurtigt - også for personer, som vil sælge noget.

Da Lena Johansson, der bor i den svenske kommune Kinda godt 260 kilometer syd for Stockholm, fik en sms fra Jehovas Vidner fredag eftermiddag, blev hun rigtig harm, skriver Expressen.

Læs også

17-årig afslørede sin fars hemmelighed: Nu er hun død

I stedet for at troppe op på dørmåtten, som Jehovas Vidner er kendt for, forsøgte det kontroversielle trossamfund at få Lena Johansson til at melde sig ind via mere moderne metoder.

"Det var meget usædvanligt, for de plejer jo at banke på døren. Jeg blev en anelse provokeret og tænkte længe over, hvordan jeg skulle svare ordentlig tilbage," siger Lena Johansson til svenske Expressen.

I beskeden fra Jehovas Vidner stod der, at Lena Johansson kunne få et ‘tip’ om at tjekke en hjemmeside, som Jehovas Vidner stod bag.

Her kunne Lena Johansson ‘få svar på livets mange spørgsmål, for eksempel hvorfor Gud tillader lidelse, og hvad meningen med livet er'.

Efter lidt betænkningstid skrev Lena Johansson denne besked tilbage:

"Jeg vil tippe jer om ikke at skrive flere beskeder til mig. Jeg ved allerede hvad meningen med livet er. Det er kærlighed. Kærlighed mellem mennesker og respekt for alle menneskers forskellighed. At alle er perfekte, som de er. Hav en god weekend," svarede Lena Johansson.

Den provokerende sms fik Lena Johansson til at skrive en tankevækkende besked tilbage.

Jehovas Vidner svarede aldrig på Lena Johanssons sms.

Derfor fortæller Lena Johansson, at hun fremover vil svare på alle beskeder fra trossamfundet på samme måde. Hun regner dog ikke med at modtage flere 'tip' fra Jehovas Vidner fremover.

"Jeg skal helt sikkert bruge den her metode, for den er i hvert fald effektiv. Jeg tror ikke, at jeg kommer til at få flere beskeder," siger Lena Johansson til Expressen.

Om samme metode - at kontakte potentielle medlemmer via sms - også er kommet til Danmark, er endnu uvist.

Læs også

Megan modtog dette OL-billede fra sin flirt: Så blev han busted

 

 

Dagens Gossip