Lille pige kom grædende ud af prøverum: Afslører kort efter hvad hun så

Foto: Palatine Police

En lille pige kom grædende ud af et prøverøm, hvor hun havde prøvet nyt tøj. Så afslører hun noget forfærdeligt

En mand er blevet anholdt i Palatine, der er en forstad i den nordvestlige del af Chicago, efter at han forsøgte at filme en mindreårig med sin mobiltelefon, mens hun skiftede tøj i et prøverum i en Target-forretning.

Læs også

25-årig mor forlod landet for at blive medlem af ISIS: Det kom hun hurtigt til at fortryde

Den lille pige forklarede til myndighederne, at hun stod i et prøverum i Target, da hun kiggede ned og lagde mærke til, at en mand havde stukket sin hånd ind i prøverummet, og filmede hende med sin mobiltelefon.

Ifølge WBBM begyndte den unge pige at skrige, hvilket fik gerningsmanden til at stikke af fra stedet. Det lokale politi har oplyst, at der ikke er blevet offentliggjort identificerende informationer om pigen, herunder hendes præcise alder, da hun er mindreårig.

Efter den uhyggelig hændelse i en af deres forretninger, har Target udsendt en meddelelse, hvori de skriver, at de kun ønsker at yde deres kunder en sikker shoppingoplevelse:

'Hos Target er vores gæster i centrum for alt, hvad vi gør, og vores engagement i at skabe et sikkert indkøbsmiljø i vores butikker er urokkeligt. Som en del af dette engagement har vi robuste procedurer, politikker og træning på plads for at sikre, at vores butikker er sikre steder at handle og arbejde. Så snart vi blev gjort opmærksomme på denne hændelse, slog vi os straks sammen med det lokale politi'.

Efterfølgende har politiet udsendt en meddelelse om, at de gerne vil have offentlighedens hjælp til at identificere manden. Han er blevet fanget på et overvågningskamera i den pågældende Target-forretning, men det er ikke lykkedes for politiet at fange ham.

Læs også

Familie blev nægtet adgang til lounge fordi datteren havde denne t-shirt på

Ifølge Daily Herald var manden iført en sort kasket, hvorpå der stod ordet 'Bauer' med fed, gul skrift på fronten.

 

Dagens Gossip