Livestreamede overgreb: Lod sin gravide kæreste dø for rullende kameraer

Foto: YouTube (Skærmbillede)

En youtuber er blevet anholdt, efter en skræmmende livestream, hvor han filmede sin gravide kæreste dø.

Den russiske youtuber, hvis navn på YouTube er Stas Reeflay, livestreamede et uhyggeligt overgreb på sin gravide kæreste. Han tvang hende ud på en balkon i minusgrader, mens hun kun var iført undertøj. Det skriver det britiske medie The Sun

Læs også

Skar halsen over på 7-årig pige: Bliver nu fundet ikke skyldig

Seerne opmuntrede den 30-årige youtuber til fortsat at lade hende stå på balkonen i bidende kulde. Årsagen til, at han gjorde det er, at han efter sigende er blevet betalt 1.000 dollars (6.100 kroner) af en seer for at gøre det. 

Den 28-årige kvinde, der – som nævnt tidligere – var gravid med deres barn, døde på stedet. Angiveligt døde hun af at være stærkt nedkølet. 

Selv efter, at han indså, at hans kæreste var "halvdød", valgte den 30-årige mand at lade kameraet rulle, hvorfor seerne kunne følge med i, hvad der skete. 

De kunne blandt andet se ham bære den unge kvinde ind i lejligheden i, hvor han forsøgte at genoplive hende – desværre uden held. 

"Valya, er du i live," spørger han, og siger hurtigt derefter: "Min nusser, hvad er der galt med dig?" 

Herefter går det op for ham, at det er helt galt, hvorfor han ifølge The Sun siger: 

"Valya, Valya, åh nej, det ligner, at du er død," siger han. "Nusser, kom så … sig noget. Jeg er bange. Åh nej… Jeg kan ikke mærke en puls." 

Herefter vender han sig mod kameraet, og siger følgende direkte henvendt til sine seere: 

"Venner … Der er ingen puls … Hun er bleg. Hun trækker ikke vejret." 

Hans livestream bliver ved med at rulle, selv efter han havde ringet efter en ambulance. Efter et lille stykke tid dukker paramedicinerne op, hvorefter de erklærer hende død. 

Livestreamen fortsatte angiveligt i to timer, efter den 28-årige gravide kvinde var afgået ved døden. Desuden har Stas Reeflay delt en tidligere video, hvor han sprøjtede peberspray på kæresten.

Læs også

Cyklist kørt ned under politijagt

Den 30-årige mand er nu anholdt. 

 

Dagens Gossip