Livstidsfange ville isoleres: Dræbte to pædofile for at få sin vilje

En indsat advarede fængslet mod at han kunne blive voldelig. De lyttede ikke. Så dræbte han to pædofile. Foto: Shutterstock

En indsat i et fængsel i Californien ville gerne flyttes tilbage til et højere sikkerhedsniveau, fordi han ikke vidste, hvad han kunne finde på. Han fortalte, at han ville angribe pædofile i fængslet.

Myndighederne har meldt ud, at Jonathan Watson angreb og dræbte to pædofile indsatte med et vandrør i sidste uge. Gentagne slag til hovedet dræbte både David Bobb og Graham De Luis-Conti på henholdsvis 48 og 62 år. Bobb døde på vej til hospitalet, mens Luis-Conti blev erklæret død tre dage senere. Begge afsonede livstidsstraffe for seksuelle overfald på børn under 14 år. 

Ifølge Watsons eget udsagn havde han advaret vagterne om, at han kunne blive voldelig, når han så de pædofile ansatte se tv-programmer med børn. Han havde derfor foreslået, at han skulle flyttes til et andet sted, hvor han ikke skulle være fængslet sammen med pædofile indsatte. Han ville gerne isoleres, så han var helt sikker på, at han ikke gjorde noget forkert.

I et brev til en avis indrømmer Watson, at han den 16. januar har slået to mænd ihjel. Samtidig fortæller han sin historie.

Watson var lige flyttet fra et højere sikkerhedniveau til et lavere og kunne dermed gå rundt blandt andre indsatte. Seks dage inden han ankom til den nye sikkerhedsfløj, var der flyttet en pædofil ind på fængslet. Ifølge brevet til avisen, havde Watson advaret en fængselsrådgiver om, at han skulle flyttes tilbage til et sted, hvor han ikke skulle omgås de pædofile medfanger. Rådgiveren havde dog overhørt Watsons advarsler, selvom Watson advarede om, at han kunne finde på at skade dem.

Til sidst greb Watson et vandrør og gik til angreb på de to ansatte.

Watson er endnu ikke sigtet for de to drab, men han holdes i isolation, præcis som han ønskede fra starten. Imens efterforskes drabene, som Watson allerede har tilstået. 

Watson havde allerede aftjent 10 år af en livstidsdom for mord.

Læs også

Mobbeoffer på 9 år klar til at dø: 'Jeg vil stikke mig selv i hjertet'

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip