Mobbeoffer på 9 år klar til at dø: 'Jeg vil stikke mig selv i hjertet'

Quaden er ulykkelig og vil stikke sig selv i hjertet. Foto: Screeshot Facebook-video.

En foruroligende video fra en fortvivlet mor er gået viralt. Det viser en desperat dreng, der ikke har lyst til at leve efter at være blevet mobbet af både voksne og børn.

Han er kun 9 år gammel, men har ikke lyst til at leve. Det er den virkelighed en mor står overfor, når den unge dreng kommer hjem fra skole, græder og ikke forstår, hvorfor han skal mobbes. I videoen, der ikke er for sarte sjæle, beder drengen om et reb, så han kan hænge sig selv, ligesom han beder andre om at dræbe ham, så han kan slippe ud af det helvede, han befinder sig i.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Drengen lider af en en vækstforstyrrelse - dværgvækst - og sygdommen har ført til, at flere af hans såkaldte klassekammerater mobber ham gentagne gange.

Quaden, som drengen hedder, fortæller til sin mor, der holder kameraet, at han vil dræbe sig selv. Det fortæller han mens han græder. Moren, Yarraka Bayles, slog videoen op på Facebook for at vise de konsekvenser mobning har overfor en lille dreng. 

Videoen er gået viralt og er afspillet mange millioner gange. Siden Yarraka uploade videoen har Quaden fået mange støttende beskeder. Der er mange, der er blevet ulykkede over at se den hjerteskærende video af en fortvivlet dreng. 

Ligeledes har Quaden mødt en rugbystjerne og fået støtteerklæringer fra flere australske kendisser.

Moderen har retfærdiggjort upload af ​​videoen som et forsøg på at gøre folk opmærksomme på, hvordan mobning påvirker børn.

Yarraka tilføjer desuden, at hun normalt ikke deler disse typer øjeblikke med andre, men at hun denne gang var så fortvivlet, at hun ikke så nogen anden udvej end at dele øjeblikket med offentligheden.

Læs også

Harry Potter-stjerne afslører kræftsygdom

 

 

 

Dagens Gossip