To mænd bemærkede ældre mands rute: Udnyttede det til dette chokerende formål

25/03/2023 15:39

Jesper Bengtson

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Der var ingen, der havde regnet med, hvad de havde i sinde at gøre med informationen omkring den ældre herres rute.

Mest læste i dag

En ældre herre, som nu er enkemand, mistede for mange år siden sin højt elskede kone. Den ældre herre elskede sin kone så højt, at han betalte for at få et mindesmærke sat op til ære for hende i den lokale park, hvor parret tidligere havde færdes sammen.

Det betyder, at der i parken i dag står en bænk, hvor der også er et billede af den afdøde kone på. Parken hedder Lakeside Park, og den ligger i Wisconsin, USA.

Den ældre herre besøger ofte stedet, hvor han medbringer hendes yndlingsblomst og taler med hende.

Den ældre herre føler sig ensom, og derfor betyder det meget for ham, at han kan tage hen i parken for at tale med sit livs kærlighed, som han har delt mange værdifulde øjeblikke med, da hun stadig var i live.

Parken har en stor sø, der har en masse skøn natur rundt om sig. Men om vinteren er parken dækket af sne og is, hvilket betyder, at den ældre herre har svært ved at besøge mindesmærket.

To mænd havde bemærket, hvilken rute den ældre herre benyttede til at besøge mindesmærket, og at han havde svært ved at komme frem, så længe der var sne og is på ruten.

Derfor besluttede de to mænd, som er kommunalt ansatte, at de ville bruge deres fritid på at rydde ruten, som den ældre herre benyttede sig af, for sne og is. Derved kunne han nu let besøge sin afdøde kone.

Da den ældre herre havde opdaget, hvad de to mænd havde gjort, blev han utrolig rørt. 

Nu er den hjertevarmende historie gået viralt, og du kan se den på video herunder: