Brudgommen var aldeles utilfreds med 'joke' i forloverens tale

25/03/2023 07:02

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mand har spurgt brugere af det sociale medie Reddit til råds, fordi han er i tvivl om, hvorvidt han gik for vidt i sin forlover-tale til sin gode vens bryllup.

Mest læste i dag

Det er for de fleste en stor ære, men også et stort ansvar, at være forlover til et bryllup. Det betyder, at du er brudgommens nærmeste og mest betroede ven, men det lægger også lidt op til, at du skal ydmyge din gode og tætte ven foran alle, han kender og elsker. 

Der er nemlig tradition for, at forloverens tale er lidt sjovere og lidt mere stikkende end de andre taler, som bliver holdt i løbet af et bryllup.

En gut på Reddit troede han havde fundet på den perfekte 'joke' at starte talen med, men brudgommens reaktion senere på aftenen antydede noget andet, og vedkommende har derfor spurgt om folks mening i gruppen 'Am i the A**hole?" (red. Er jeg r*vhullet) på Reddit. Det skriver Ladbible

Den 34-årige mand skrev således: "Jeg (34M) var for nyligt forlover ved min vens (36M) andet bryllup. Jeg var også forlover til hans første. Jeg så den her joke online, og den fik mig til at grine, så jeg stjal den, og som åbning til talen sagde jeg: 'Okay så.... Velkommen tilbage allesammen', hvilket fik mere end et par stykker til at grine, især bruden (31F), som så ud til at finde det morsomt."

Opslaget fortsatte: "Alt gik godt, talen blev vel overstået, men senere efter et par drinks faldt der brænde ned hos min ven, og han fortalte mig, at jeg var ubehøvlet at bruge sådan en joke, og hvordan jeg havde gjort ham pinligt berørt, og at det ikke var sjovt, og at jeg ikke skulle have nævnt hans tidligere ægteskab. "

"Jeg mener, en forlovers tale vil da altid være mere humoristisk end andre, og derudover var den rimelig tam, og det var den eneste reference til hans forrige ægteskab.... Var jeg virkelig så forkert på den?" spurgte den fortvivlede ven således de mange brugere på Reddit, og man kan roligt sige, at de fleste bakkede ham op.

Det mest populære forslag var således, at han bare skulle have svaret: "Sig du er ked af det, og at du ikke vil bruge den til det næste [bryllup]."

En anden bruger fortalte en historie om en tale til et bryllup, hvor han var gæst, som fik trådstarterens historie til at virke ualmindelig tam. Vedkommende skrev nemlig:

"Et bryllup jeg var til før pandemien var min vens tredje. Forloveren delte [...] klippekort ud, hvor der stod, at man kunne indløse kortet i baren ved det femte bryllup. Rummet EKSPLODEREDE. Bedste bryllupsgæsteoplevelse i mit liv."

De fleste andre skrev blot, at forloveren havde gjort, hvad man kan forvente fra en forlover, og en skrev for eksempel: "Hvis du ikke var en smule pinligt berørt over din forlovers tale, havde du så overhovedet en forlover?" og en anden skrev: "Lad være med at have et andet bryllup, hvis du er pinlig over, at det er dit andet bryllup."