Mænd bruger tusindvis af kroner på botox til testiklerne

Det er ikke kun i ansigtet, at der bliver sprøjtet botox ind. Flere mænd er begyndt at få indsprøjtninger i testiklerne.

I rigtig mange år har det primært været kvinder, der har benyttet sig af botox-indsprøjtninger, for at få strammet huden lidt op. I løbet af de seneste år, er der dog kommet flere mænd med på bølgen, og ifølge Mens Healt, så var der per 2018 en stigning på hele 20 % blandt mænd, der valgte at få foretaget indsprøjtninger med botox.

De fleste indsprøjtninger finder sted i ansigtet, men en ny trend er begyndt at finde sted, hvor mænd nu bruger tusindvis af kroner på at få sprøjtet botox ind i de mere ædlere dele. I Australien er det blevet populært at få foretaget en såkaldt Scrotox-indsprøjtning, (Sammensætning af ordene botox og scrotum) i testiklerne.

Den primære årsag til det, skyldes dog ikke, at mændene gerne vil have deres testikler til at se bedre ud, de gør det faktisk af en ganske forklarlig årsag.

Læs også

Vild biljagt: Tre nøgne kvinder forsøgte at stikke af fra politiet

”Den mest almindelige årsag til, at mænd får lavet denne procedure skyldes, at deres pung er spændt op, og det presser testiklerne, som kan være rigtig smertefuldt. Det kan dermed få pungen til at slappe lidt af, og det får testiklerne til at hænge lidt lavere, hvilket kan være meget forløsende,” fortæller Dr. Jayson Oates, der er kirurg og direktør for medicin på CALIBRE klinikken i Australien ifølge News.com.au.

Det ser klart bedre ud

Det australske nyhedsmedie havde fundet en prøvekanin ved navn Sean, som de ville have til at få foretaget den anderledes procedure, så Sean fik foretaget ’scrotox-indsprøjtningen’ på klinikken. Indgrebet er forholdsvis sikkert, og Sean der er i midten af 30’erne, kunne se en tydeligvis forskel en uge efter, at han havde fået indsprøjtningen.

”Da jeg inspicerede området en uge efter, kunne jeg se en forskel. Det var mindre rynket, mindre rød, mere fyldig og langt mere galt,” fortæller Sean til mediet og fortsætter:

”Jeg ved ikke, om det bare er æstetik, men det ser helt klart bedre ud,” fortalte han.

Sean fortalte også, at selve indgrebet ikke gjorde ondt, og at han kun mærkede to bittesmå prik, da nålen skulle indføres.

Scrotox-indgrebet koster i 1.000 australske dollars, hvilket svarer til rundt regnet 4.700 danske kroner.

Læs også

Ung mand: Succesen har hjulpet med damerne – Nu sender de nøgenbilleder

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip