Mænd ville ære afdød ven: Gjorde ham til fiskemadding

Foto: Jurassic Mountain Resort and Fishing Park/ Inside Edition/YouTube

Der er mange måder at ære sine kære på, når de forlader denne verden, men at bruge deres aske som fiskemadding, er nok ikke noget særligt mange har overvejet at gøre.

Det var dog ikke desto mindre præcis det to mænd gjorde, da de ville ære deres afdøde ven - det skriver Unilad.

Læs også

Stort smitteudbrud: Nu lukker bydel ned

For godt og vel fem år siden, mistede Cliff og Paul deres kære ven Ronnie, der i en alder af 64 år døde af kræft, og de to har savnet ham lige siden. 

De tre mænd er, eller var, alle sammen store fiskeentusiaster, og havde sammen været på flere udenlandsrejser, med det formål at nyde natur og selskab, og forhåbentligt store fisk, i eksotiske omgivelser.

Særligt en rejse stod klart i de tre mænd hukommelse. En rejse til Thailand, hvor en stor del af ferien blev brugt på bredden af floder i Jurassic Mountain Park-reservatet, der er kendt for at være hjemsted for gigantiske karper, der kan blive op til 6 meter i længden og veje næsten 150 kilo - en amatørfiskers vådeste drøm. 

For den nu afdøde Ronnie gik drømmen i opfyldelse, da han ved hjælp af sin yndlingsfiskestang formåede at hive en karpe på 70 kilo i land. Det er langt fra hver dag amatørfiskere kan trække sådan et bytte i land, og oplevelsen efterlod derfor et stort indtryk på de tre mænd.

Det har derfor også ganske givet været et af de minder, som Cliff og Paul tænkte tilbage på, når de i fællesskab mindedes deres gamle ven. 

En sidste rejse sammen

Præcis hvem der kom på ideen og hvordan den opstod melder historien intet om, men Paul og Cliff besluttede sig for, at begive sig ud på en sidste rejse med Ronnie. 

De to mænd pakkede fiskerudstyret og deres afdøde vens aske, og rejste tilbage til det sted, der havde givet dem et fantastisk minde. 

De fleste ville nok umiddelbart tænke, at rejsen var for at sprede Ronnies aske der hvor det dejlige minde opstod, men venneparret havde andre, og noget mere unikke planer for hvordan Ronnie skulle æres.

I stedet for at sprede asken ved vandet, besluttede Cliff og Paul, at Ronnie skulle være en central del af deres fisketur. Det lyder ikke helt nemt at inkludere en død mands aske i en fisketur, men det lykkedes for parret. 

De to mænd tog Ronnies aske, og blandede resterne af deres afdøde ven sammen med fiskemadding som de placerede på Ronnies yndlingsfiskestang, han tidligere havde brugt til at fange den kæmpe karpe, og gik derefter i gang med fiskeriet, i håbet om at Ronnies minde og aske, vil blive hyldet med en stor fangst - og sådan blev det.

Om Ronnie så den lettere besynderlige hyldest fra et andet sted, eller om hans ånd var til stede finder vi nok aldrig ud, men en magisk oplevelse for de venner var det uden tvivl. 

Ved hjælp af Ronnie og hans fiskestang, slog venneparret den afdødes gamle rekord, og fangede en karpe på 80 kilo.

I et opslag på deres Facebookside bekræftede Jurassic Mountain Park-reservatet fangsten og skrev “utroligt - faktisk ret uhyggeligt - Cliff og Paul har ved hjælp af deres døde ven Ronnies aske blandet ind i deres madding hædret ham på det højeste niveau efter deres seneste fangst,”

De store karper er desværre en kritisk truet dyreart, og Cliff og Paul sørgede derfor også for at få lagt den store fisk tilbage i vandet efter det obligatoriske billede blev taget. Ikke desto mindre står deres gestus stadig klart og tydeligt. 

Måske det ikke er alle der har lyst til at ende som fiskemadding, man at have trofaste venner, der gør sig så umage for at ære ens liv og interesser, må siges at være fantastisk.

Læs også

Tvillingepar ville ære afdød far: Puttede hans aske i bowlingkugle

 

Dagens Gossip