Makabert fund på strand: Familien fik et chok

Foto fra øen El Hierro, en af de Kanariske Øer, hvor familien gjorde et uhyggeligt fund. Foto: Shutterstock.com

Solbadningen tog en drejning, da en familie opdagede, at det ikke var muslingeskaller, de lå oven på.

El Hierro, den sydvestligste af de Kanariske Øer er ikke mere end 50 kilometer lang fra spids til spids, og det var her, at en spansk familie gjorde et makabert fund.

Læs også

Vanvittig kørsel: Kvinde fik frataget kørekortet - så hurtigt kørte hun i 60 km-zone

Det var sønnen Joel Gonzalez, der kunne mærke noget under sit håndklæde, da han lå og nød solens stråle. I første omgang troede, han, at det var en stor muslingeskal, der generede, men det skulle hurtigt vise sig at være noget helt andet.

Troede det var fra et dyr

Til Daily Star udtaler Guacimara Gonzalez, bror til Joel, at broderen i første omgang troede det var en form for muslingeskal, han kunne mærke.

“Han troede, at det var en form for muslingeskal og begyndte at grave i sandet med hænderne. Han gravede en kæbe op og troede, at det var fra et dyr. Herefter fandt han flere knogler, før vi indså, da det var fra et menneske,” forklarer Guacimara Gonzalez og tilføjer:

“Der var også rester fra trækul, så vi blev ekstra urolige og tilkaldte politiet.”

Det var i lørdags, at episoden fandt sted, og det er siden blevet bekræftet, at det er menneskeknogler, den spanske familie fandt.

Hvorvidt de er fra en mand eller kvinde, vides på nuværende tidspunkt ikke, og lokalt politiet efterforsker stadig sagen.

Læs også

Kæmpe ferieparadis med kunstig måne og robotter: Det bliver ikke noget for danskere

 

 

Dagens Gossip