Mand anholdt efter at han prøvede at smugle for 230.000 kroner kokain under toupé

Foto: Spansk Politi på Twitter

Det var lige ved og næsten for en 65-årig mand, der forsøgte at smule et helt kilo kokain med fra Colombia til Spanien under sin toupé.

Med den stramme sikkerhed der er i lufthavne rundt omkring i verden, så skal man have et ualmindeligt godt gemmested, hvis man har planer om at smugle stoffer med til et andet land.

Der er dog ingen tvivl om, at en 65-årig colombianer troede, at han havde skudt papegøjen og fundet det bedste gemmested af dem alle, da han skulle til Spanien. Han havde nemlig klistret et helt kilo fyldt med kokain til sin isse, hvorefter han havde dækket den med en toupé.

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

Overraskende nok, så så det ud til at lykkes for den 65-årige mand, for han blev nemlig ikke stoppet, da han gik igennem security i Bogota-lufthavn i Colombia. Til gengæld så var de lidt mere opmærksomme i lufthavnen i Barcelona, hvor de i den grad synes, at det så besynderligt ud med den noget så høje toupé.

Vil du være så venlig at tage toupén af?

Allerede inden flyet landede i Spanien, var de spanske myndigheder klar til at holde et vågent øje. Flyet var nemlig mærket som ‘hot’, hvilket ifølge Globalnews betyder, at der muligvis ville befinde sig en smugler ombord på flyet.

Myndighederne holdt derfor øje med alle passagerne, da de forlod flyet, og her var der slet ingen tvivl, da den så den 65-årige mand.

Hans toupé sad nemlig rigtig langt oppe på hovedet, og så skulle han samtidig have set rigtig nervøs ud.

Politiet tog derfor fat i ham og bad ham om at tage sin toupé af, hvilket han indvilligede her. Her kunne politiet så se, at han havde limet en pose med et kilo kokain fast til sin isse, som han havde forsøgt at dække med en dårlig toupé.

Kokainen skulle have en markedsværdi på cirka €30.000 euro. Det vides endnu ikke, hvor lang en straf den 65-årige colombianer kan se frem til.

Politiet har i årenes løb set mange forskellige forsøg på at smugle stoffer med over grænserne. De har funde stoffer i brystimplantater, falske baller, og i mavesækken, hvor vedkommende har slugt små poser med kokain, som personen så skulle på toilettet for at få ud, når de var kørt gennem systemet.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

 

 

Dagens Gossip