Mand anholdt: Mor gav ved et uheld hans hashbrownies til pensionister

Mathias Busekist

127 uger siden

|

16/01/2022
Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Michael James Koranda blev anholdt den 5. januar 2022 for besiddelse af et kontrolleret stof, efter at hans mor havde serveret brownies med hash for sit ældrecenter.

Dagens topnyheder

Koranda, der er bosat i South Dakota, blev for nylig arresteret efter rapporter om "mulige forgiftninger" på Tabor Community Center, hvor hans mor, Irene Koranda, forinden havde delt brownies ud.

Browniesene, hun havde taget med, var Michaels - og han havde brugt THC til at lave dem. 

Han er nu anklaget for en alvorlig forbrydelse og kan, hvis han bliver dømt, risikere en fængselsstraf på maksimalt fem år og en bøde på 10.000 dollars.

Koranda har angiveligt bragt det THC-smør, der blev brugt til at lave brownies, med hjem fra Colorado, hvor marihuana er lovligt til rekreative formål for personer på 21 år og derover.

Da han faldt i søvn efter at have lavet en portion af brownies, tog hans 73-årige mor snacksene med til sit ældrecenter.

Ifølge erklæringen bekræftede Koranda, at patienterne var påvirket af THC fra brownies, der var blevet bragt til Community Centeret.

Ifølge NBC News indrømmede Michael, at han havde taget 0,45 kg. THC-smør med for at lave en pande brownies og derefter lagde han sig i sengen. Hans mor tog uden at vide det brownies med til kortspillet, hvor flere mennesker spiste dem. Michael sagde, at det resterende smør stadig var i huset.

Koranda er på fri fod mod kaution og har endnu ikke hyret en advokat.