Vogue-model risikerer lang fængselsstraf: Hendes mand kom hjem fra byen med en anden kvinde

Foto: Shutterstock

En russisk model risikerer op til 15 års fængsel efter, at hun har indrømmet, at hun har dræbt sin mand efter, at han tog en anden kvinde med hjem fra byen.

Russiske Lilia Sudakova arbejder som model, og hun har blandt andet været på forsiden af den russiske udgave af Vogue og desuden optrådt i både kinesiske, japanske og italienske modeblade. 

Lige for tiden er hun dog mest kendt for at have stukket og dræbt sin mand med en køkkenkniv for et års tid siden, hvilket hun nu risikerer en lang fængselsstraf for, selvom hun påstår, at det var i selvforsvar. Det skriver Unilad.

Læs også

Undersøgelse giver hidtil ukendt grund til at bruge mundbind, og det har ikke noget med corona at gøre

Den 27-årige models nu afdøde mand hed Sergey Popov, og hans liv sluttede, da han for lidt over et år siden kom hjem med en anden kvinde efter en bytur, hvilket ikke faldt i god jord hos Sudakova. 

Episoden fandt sted i en lejlighed i den russiske storby St. Pertersburg, og Sudakova er nu anklaget for at have brugt en kniv mod Popov med den hensigt at slå ham ihjel. 

Sudakova har dog et lidt anderledes syn på sagen, da hun mener, at hun handlede i selvforsvar efetr, at have levet i et voldeligt forhold. En påstand som bakkes op af både modellens mor og veninde. 

Sudakovas mor har således udtalt, at hendes datter kun stak Popov med kniven, fordi han havde taget fat i hendes hår og sparket hende. "I det øjeblik viftede hun ham væk og kom ved et uheld til at stikke ham med kniven... Lilia er et offer, det var selvforsvar. Det var et sygt kærlighedsforhold. Det skete alt sammen ved et uheld," har moderen således udtalt. 

Moderen bliver desuden bakket op af Sudakovas veninde, Karolina Pavlovskaya, som har udtalt: "Hun var en knust pige med et smukt ydre, men en tomhed indeni."

Ifølge Sudakova selv havde hendes mand taget en anden kvinde med hjem fra byen for at vise, at han godt kunne score andre, fordi hun havde afvist at have sex med ham aftenen inden. 

Da Popov kom hjem, stærkt beruset, med en anden kvinde under armen, var Sudakova naturligvis ikke fornøjet, men hun har forklaret, at hun gik ud i køkkenet for at spørge kvinden, om hun ville have noget mad, samtidig med at hun havde sagt til Popov, at han selv måtte lave sin mad, hvis han ville have noget. 

"Fra det øjeblik blev han agressiv. Han angreb mig, og vores ven [som også var i lejligheden] trak ham væk," har hun forklaret om episoden. 

Hun har yderligere forklaret, at hun var ved at skære tomater med en kniv, da Popov "tog fat igen", så hun "forsøgte at skubbe ham væk", og i det øjeblik kom hun ved et uheld til at stikke ham. 

Oprindeligt blev Sudakova anholdt og sigtet for grov vold, men da Popov senere afgik ved døden blev anklagerne opjusteret til manddrab, og den russiske model kan nu risikere en fængselsstraf på op til 15 år. 

Retssagen starten denne måned ved retten i Dzerzhinsky distriktet i St. Petersburg.

Læs også

Operation gik galt: Kendt sanger død

 

 

 

 

Dagens Gossip