Mand anholdt for at stjæle vens skrabelod med gevinst på stort millionbeløb

Først troede han, at han havde vundet 65.000 kroner, derefter fik han at vide, at hans kupon var værdiløs. I sidste ende endte det dog med, at manden havde en gevinstkupon til hele 65 millioner kroner.

Der er de venner, som man bare ikke ønsker at give slip på, og så er der de venner, man ville ønske, at man aldrig havde lært kende. I den sidste kategori finder vi helt sikkert 35-årige Adul Saosangyang, der er blevet anklaget for at stjæle sin vens skrabelod, hvor der var en gevinst på mere end 60 millioner kroner.

Det hele fandt sted kort før jul i den lille by Vacaville, der ligger mellem Sacramento og San Francisco. Her valgte en mand at sætte sin lid til et 180 kroner dyrt skrabelod, så han kunne få sig lidt flere penge mellem hænderne.

Skrabeloddet var en succes, og han kunne se, at han havde vundet 65.000 kr. Eller det troede han hvert fald. Han skyndte sig hjem, og i begejstring fortalte han sin to samboende, at han havde vundet på skrabeloddet.

Næste morgen da han ville indkassere sin gevinst, blev han fortalt, at der ikke var en gevinst på loddet, og det mente han var underligt. Han var sikker på, at en af hans to venner måtte have byttet skrabeloddet ud mens hans sov om natten, så han valgte at gå til det lokale politi.

Adul Saosangyang bliver ført væk af politiet. Foto: Facebook

”Ven” forsøgte at indkassere det rigtige lod

Der gik dog ikke lang tid, før politiet havde opklaret mysteriet om skrabeloddet, da mandens 35-årige sambo, Adul Saosangyang pludselig mødte op på det selvsamme kontor, for at indløse gevinsten. Her fandt de dog ud af, at der ikke blot var 60.000 kroner på skrabeloddet, men at der var en gevinst på over 60 millioner kroner.

Kontoret hvor skrabeloddet blev indløst, var dog ikke blevet bekendt med, at der skulle have været et tyveri, og de begyndte derfor deres normale rutine, så de kunne få udbetalt pengene til vinderen.

I mellemtiden blev en ansat på kontoret gjort opmærksom på, at skrabeloddet meget vel kunne være stjålet, og han valgte derfor at kontakte politiet. I stedet for at politiet bare dukkede op, valgte de at aftale, at kontoret, der står for udbetalingerne, skulle bede Adul Saosangyan om at dukke op på kontoret den 7. januar, så han kunne få sin gevinst.

Uvidende dukkede Adul Saosangyang op, men her ventede politiet, og var klar til at anholde ham. De mente, at han havde købt et identisk skrabelod, som han havde erstattet med vennens skrabelod, hvor der var gevinst.

Han er derfor sigtet for stortyveri, mens den oprindelige vinder, kan se frem til en glædelig gave på intet mindre end 65 millioner kroner.

 

Læs også

Far nægtes skrabelodsgevinst på 1.6 mio. kr.: Der er blevet ændret på loddet

 

Dagens Gossip