Mand arresteret efter at have lavet ‘Nazi-hilsen’ i lufthavn

Foto: Reddit

En mand er blevet anholdt efter, at have lavet Nazi-hilsen og råbt anti-semitiske sætninger i en lufthavn.

Hændelsen skete d.20 november ved Gate D10 i Seattle-Tacoma International Airport, lige før passagerene skulle til at boarde flyet til Dallas, Texas.

Manden stod adskilt fra køen til flyet, da han begyndte at skrige uanstændigheder og udføre en nazistisk hilsen til mængden af ​​mennesker, der ventede på at gå ombord på deres fly.

Læs også

Han hev arbejdsgiver i retten: Blev fyret, fordi han var "kedelig og ikke sjov nok"

Han kastede en række nazistiske hilsener op og skreg slogans som 'heil Hitler', 'sieg heil' og 'race krig' til dem omkring ham.

Lufthavnspersonalet forsøgte at tale med ham og få ham til at stoppe og blev angrebet verbalt med ordene  'f***ende beskidt jødisk menneske’ af manden, som derefter hævdede, at 'jøderne fik, hvad de fortjente'.

Han anklagede derefter en person, der forsøgte at forhindre ham i at råbe nazistisk propaganda for at være 'et rumvæsen og et krybdyr', før han insisterede over for hende på, at han 'ikke gjorde noget forkert'.

Han blev anholdt af politiet, men han gik ikke stille med.

Mens politiet havde ham i håndjern på jorden, klagede han over, at ‘mange folk var diskriminerende overfor Hitler’. Det skriver Unilad.

En person, der havde stået i køen sagde, at de havde stået i køen til flyet og var vidne til hans nazistiske hilsen og antisemitisme på egen hånd sagde, at manden var 'ustabil' og 'ikke kunne overbevises om at gøre andet end at råbe højt/aggressivt nazistiske følelser'.

Læs også

Rumfartøj slår vild rekord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip