Mand bidt af klapperslange da han forsøgte at tage selfie: Endte kæmpe kæmpe hospitalsregning

Privatfoto

Han blev indlagt efter at han forsøgte at tage en selfie med en klapperslange, og da han blev udskrevet igen, fik han en enorm regning.

Todd Fassler fra San Diego blev bidt af slangen tilbage i 2015 efter at have set den i en busk og tænkte, at det kunne være en god idé at tage en hurtig selfie med den.

Men faktisk viste det sig at være en forfærdelig idé, da slangen bed hans arm og frigav sin potentielt dødelige gift.

Læs også

Det sker der med din hjerne, hvis du sover mindre end 6 timer

Fassler var nødt til at tage en tur på hospitalet, hvor han blev pumpet med anti-gift medicin CroFab - Han fik hvad der svarer til to hospitalers fulde forsyninger af modgift.

På daværende tidspunkt udtalte Dr. Keith Boesen, direktør for Arizona Poison & Drug Information Center til CBS:

Privatfoto

"Den eneste effektive behandling er modgift."

Han fortsatte med at sige, at han kendte til et andet offer for slangebid, som havde brug for 74 hætteglas med modgift.

Ikke nok med at Fassler skulle gennemleve smerten fra slangens bid og gift, så skulle han også finde ud af, hvordan han ville dække den massive hospitalsregning han fik. Regningen lød på i alt $153.161,25, hvilket svarer til godt og vel 983.000 danske kroner.

Af den regning var 532.723 kroner brugt på 'apoteks'-tjenester.

Det er ikke klart, om manden havde en sygeforsikring til at hjælpe med at dække udgifterne til behandlingen, men lad os håbe for hans skyld håbe, at han havde.

Giftige slangebid er ikke særlig almindelige i USA, men det kan ske, som i Fasslers situation. Biddet vil starte som et par små stiksår, men langsomt vil området svulme op, og vævet begynder at dø.

Dr. Boesen forklarede:

"Du vil se det udvikle sig med cirka 2.5 centimeter i timen. Det er næsten i et synligt tempo, hvor du ser din arm svulme op. Vi giver modgift for at få hævelsen til at stoppe, så det holder op med at udvikle sig."

"Der er intet lægemiddel, der kan vende skaden, vi kan kun forhindre, at det bliver værre." fortæller han.

Heldigvis, på grund af tilgængeligheden af ​​modgift, er død fra slangebid meget sjælden i USA, men genopretningsprocessen kan tage måneder.

Læs også

Husk det i weekenden: Ellers risikerer du en p-bøde