Mand bruger 14 millioner kroner om året på at blive yngre: Du gætter ALDRIG den bizarre ting han bruger

Skrevet af Nicolai Steinicke

55 uger siden

|

23/05/2023
Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand, der bruger millioner af dollars hvert år på at prøve at vende sin biologiske alder, har taget et bizart næste skridt.

Dagens topnyheder

I nogen tid har Bryan Johnson været på en søgen efter at vende tilbage til sin ungdom.

Efter en streng diæt og træningsregime har teknologi mogulen formået at barbere nogle af de år, han har akkumuleret.

Men nu har den 45-årige afsløret, at han i et forsøg på at finde hemmeligheden bag evig ungdom, er blevet injiceret med sin teenagesøns blod.

Efter at have gennemgået blodtransfusioner med en fremmed i fortiden, har Bryan nu gjort det samme med sin 17-årige søn, Talmage, og far Richard, 70.

De tre generationer af Johnson-familien rejste til en klinik i Dallas, hvor Richard og Talmage fik fjernet en liter af deres blod og omdannet til et parti plasma, og en anden af ​​røde og hvide blodlegemer og blodplader.

Talmages plasma blev derefter sprøjtet ind i hans far i håbet om, at det vil reparere enhver cellulær skade og forynge hans blod.

Bryan pegede på en beholder fyldt med hans plasma og sagde: "Hey, se lige det. Sådan kan du se, om jeg er en bedrager eller ej. Farven er fin. Det er uberørt."

Påstande om, at plasma fra yngre kroppe kan forbedre ældre generationers sundhed, har eksisteret i nogen tid.

Undersøgelser om sagen er blevet udført på mus i fortiden, selvom eksperter siger, at resultaterne er usikre og tyder på, at det er ret hensynsløst at prøve det på mennesker.

Charles Brenner, en biokemiker ved City of Hope National Medical Center i Los Angeles, sagde: "Vi har ikke lært nok til at antyde, at dette er en levedygtig menneskelig behandling for noget som helst.

"For mig er det groft, bevisfrit og relativt farligt."

Bryans team mener dog, at det kan hjælpe ham med at nå sit mål om at vende sin biologiske alder.

Da han tidligere talte om sit ekstreme sundhedsregime, som han har kaldt 'Project Blueprint', afslørede Bryan, at han har set nogle markante forbedringer i forskellige dele af sin krop.

"Mit venstre øre er 64, mine fitness test siger, at jeg er 18, mit hjerte er 37, min mellemgulvs styrke er 18," sagde han til BBC og indrømmede, at nogle dele af hans krop er ældre end andre.

"Jeg siger, at jeg prøver at blive som en 18-årig. Min søn er 17, så jeg driller ham altid og siger: 'Når jeg bliver yngre, vil jeg gerne være som dig'."

Bryan har også lovet at offentliggøre resultaterne af sin blodtransfusion i de kommende måneder.