Mand død efter alvorlig ulykke: Ville samle sin telefon op fra gulvet i biograf

Ane Sørensen

326 uger siden

|

21/03/2018
Udland
Foto: Shutterstock (genrefoto)
Foto: Shutterstock (genrefoto)
En britisk mand har mistet livet efter en ulykke i en biograf tidligere på måneden, hvor hans hoved sad fast under et biografsæde, da han ville samle sin telefon op fra gulvet.

Dagens topnyheder

En britisk mand afgik ved døden fredag den 16. marts - en uge efter, at hans hoved blev kilet fast under en elektronisk fodstøtte på et sæde i biografen Vue i Star City-centret i Birmingham.

Ulykken skete fredag den 9. marts, da manden ifølge det lokale medie Birmingham Mail bukkede sig ned for at tage sin telefon i slutningen af filmen, men faldt ned mellem to Gold Class-sæder.

Det skriver Independent.

Ifølge Metro blev fodstøtten formentlig hævet, da manden bukkede sig ned for at tage telefonen, men sænkede sig derefter, hvorfor hans hoved sad i klemme.

Manden gik efter sigende i panik og fik et hjertestop. Han kom først fri igen, da fodstøtten blev ødelagt af de, der forsøgte at komme ham til undsætning. 

Redningstjenesten i West Midlands bekræfter, at de blev kaldt ud til en patient, som havde fået hjertestop.

Det lykkedes personalet at få gang i mandens hjerte igen, hvorefter han blev bragt til Heartlands Hospital. Men hans liv stod desværre ikke til at redde.

Vue International bekræfter dødsfaldet i en udtalelse:

- Efter en ulykke, som fandt sted fredag den 9. marts i vores Birmingham biograf, kan vi bekræfte, at kunden blev bragt på hospitalet den aften. Vi er bedrøvede over at høre, at han er afgået ved døden fredag den 16. marts. En omfattende undersøgelse af hændelsen er ved at blive gennemført. Vores tanker og kondolence er hos familien, som har vores fulde støtte og assistance, lyder det fra Vue International.

Foto: Vue

Manden var i biografen med sin partner, da ulykken pludselig skete.

Byrådet i Birmingham har påbegyndt en sundheds- og sikkerhedsundersøgelse i forbindelse med dødsfaldet.

Chef fanget i pinlig video: Har sex med ansat i mødelokale, mens videokonference kører