Mand død efter genoplivning på vaccinationscenter

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

En mand afgik i går ved døden. Manden blev utilpas kort efter at have fået sin vaccine på et vaccinationscenter.

Det lokale hollandske medie Sleutelstad skriver, at en 77-årig mand afgik ved døden tirsdag morgen på et vaccinationscenter i Leiderdorp i Holland.

Læs også

Eksperter frygter 'tvillinge-pandemi'

En tilstedeværende læge begyndte straks at give manden livreddende behandling. Herefter blev han transporteret til hospitalet Leiden University Medical Center (LUMC).

Det vides ikke konkret, hvornår den ældre mand afgik ved døden, men en talsmand fra GGD HM, har bekræfter, at de fik besked om det i løbet af eftermiddagen.

"I begyndelsen af ​​eftermiddagen modtog vi den triste nyhed, at manden er død på hospitalet," sagde en talsmand for GGD HM.

Det står endnu ikke klart, hvorvidt hans dødsfald har relation til den vaccine, han fik få timer inden sin død.

Leiden University Medical Center vil undersøge den præcise dødsårsag, for at finde ud af, om det er vaccinen, der er skyld i hans død. Dødsfaldet er desuden blevet indrapporteret til Lareb Side Effects Center.

Efter at have sikret, at dødsfaldet er blevet registreret ved Lareb Side Effects Center, er næste skridt for Leiden University Medical Center dermed at få undersøgt, om mandens dødsfald relaterer sig til booster-vaccine, han modtog inden sin død.

"Vi ønsker familien stor styrke i forbindelse med dette tab," lød det fra Sjaak de Gouw, der er direktør for folkesundhed ved GGD Hollands Midden, ifølge Sleutelstad.

"Begivenhederne i morges har haft en enorm indflydelse på dem. Vi vil gerne støtte dem i denne svære tid," lød det også fra Sjaak de Gouw.

Læs også

TV2-par skal være forældre igen: 'Det har været en modbydelig graviditet'

Historien melder intet om, hvorvidt den 77-årige mand havde underliggende sygdomme. Af denne grund vides det ikke, om det kan være en underliggende sygdom, der har forårsaget hans pludselige dødsfald tirsdag.

 

Dagens Gossip