Mand dræber tre maskerede unge, der prøvede at røve ham

Tre maskerede unge drenge ville røve en ejendom, men det endte desværre for dem med at gå fuldstændig galt. De blev nemlig mødt af en husejer med en automatisk rifle, og han dræbte alle tre.

Man gør klogest i at holde fingrene for sig selv, for man ved aldrig, hvad der kan ske, hvis man bevæger sig ud af kriminalitetens vejr.

Tre unge drenge på henholdsvis 15, 16 og 16 år burde aldrig nogensinde have lagt sig ud med en husejer i den amerikanske stat Georgia.

De tre unge drenge havde planer om at røve beboerne i ejendommen, så de ankom til boligen klokken 04.00 natten til mandag, hvor de allesammen var maskerede.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Ifølge det amerikanske medie CNN, var der tre beboere vågne på det pågældende tidspunkt, og en af de unge røvere hev en pistol frem og affyrede et skud mod dem. Ingen af dem blev ramt.

En af de tre beboere fandt dog sit våben frem og returnerede skuddene, og han ramte ikke forbi. De tre unge drenge døde alle af de skudsår, som de pådrog sig under røveriet.

“Ofrene fra det forsøgte røveri er alle uskadte, men de tre mistænkte røvere blev alle skudt i en skudveksling og gik bort af deres skader. En af dem på stedet, mens de to andre døde på hospitalet,” fortæller politikontoret i en pressemeddelelse ifølge CNN.

Læs også

Robert raser over sandwich-shop: Skrev kælling på konens sandwich

Flere naboer vågnede i forbindelse med skuddene, og de gav politiet flere forklaringer på, hvad der var sket.

En af naboerne fortalte, at han hørte en person råbe “Hjælp mig, hjælp mig, jeg dør, jeg dør, hjælp mig,” mens en anden nabo fortalte, at han første hørte, hvad der lød som fem skud fra en pistol, inden han pludselig hørte en automatisk rifle.

Efter den omtalte skudepisode vil der blive taget et dybere kig på lovgivningen for selvforsvar i Georgia. Lovgivningen i øjeblikket siger nemlig, at man gerne må benytte sig af dødeligt selvforsvar, hvis man mener, at det er den eneste måde at undgå, at man selv dør på.

Læs også

Chokerede forældre: Elever ned til 6 år skal lære om at ‘røre ved sig selv’

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip