Mand dræbt af egen hjemmelavede fælde, der skulle holde indbrudstyve ude

Dette hus fra 'Alene Hjemme-filmene har været scene for mange hjemmelavede fælder. Foto: Shutterstock.com

En 65-årig mand havde lavet sin egen fælde, som skulle forhindre indbrudstyve i at komme ind. Desværre gik manden selv i fælden, og det kostede ham livet.

Det leder næsten tankerne hen på ‘Alene Hjemme-filmene’ når man læser om en mand, der laver sine egne hjemmelavede fælder, for at holde indbrudstyvene væk.

Mens den unge Kevin McCallister altid undgik sine egne fælder, og havde stor succes med at få indbrudstyvene til at gå i dem, så gik det desværre anderledes tragisk til, da en 65-årig mand fra den amerikanske by Maine gik i sin egen fælde.

Læs også

Skat vil fjerne dette fradrag: Får betydning for mange tusinde danskere

Den 65-årige Ronald Cyr ringede til politiet og fortalte, at han var blevet skudt, og da politiet ankom til mandens bolig, kunne de se, at han i døren havde designet en fælde, hvor en pistol ville skyde ubudne gæster, der forsøgte at trænge ind.

 

Den ældre mand blev omgående kørt på hospitalet, men han døde senere af sine skader.

Ulovligt men mange gør det

Ifølge BBC.com så er det slet ikke udsædvanligt, at folk installerer fælder i deres egne hjem, og uanset hvor praktisk det end kan være, så er det altså ulovligt.

Politiet fandt også andre fælder i mandens hjem, og det var nødvendigt for dem at tilkalde bombeenheden fra Maine State Politi, for at få afmonteret dem uden uheld.

BBC skriver også, at det ikke er første gang, at der er sket dødsfald i forbindelse med hjemmelavede fælder.

I september sidste år blev en mand fra Illinois dræbt, da han åbnede døren til sin nabos lade. Der var nemlig sat en fælde, så en shotgun ville affyre et skud, hvis døren blev åbnet.

I februar i år var det ved at gå helt galt for et par ejendomsspekulanter. De havde nemlig købt en bolig i Philadelphia, men da de undersøgte trapperne nærmere, kunne de se, at der hang en tråd.

I den anden ende af tråden var der en kniv, og denne kniv ville komme svingende ned mod en, hvis man trådte på tråden.

Læs også

Vild med Dans: Silas og Jakob deler stor nyhed

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip