Mand får tatovering under bytur: Nu frygter han, at han er single, når han kommer hjem

04/06/2023 11:21

Henrik R

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En alkoholpåvirket mand fik en tatovering på en bytur. Nu frygter han, at han er single, når han vender hjem, og hans partner får den nye tatovering at se.

Mest læste i dag

En mand fik en tatovering på en aften i byen, og frygtede for, at han ville blive single, når han kom hjem, fordi hans kæreste ikke ville kunne se det sjove i det.

Han har selv vist et billede af sin nye tatovering på Twitter, hvor man kan se, at det er et Stone Island-logo, han har fået tatoveret på sin arm. Det skriver Mirror.

Der er dog noget, der tyder på, at hans kæreste ikke er helt så vild med idéen om, at han skal have den tatovering. Derfor har han lavet sjov med, at han nok bliver smidt på porten, når han kommer hjem.

Manden, der ifølge opslaget på Twitter hedder Nat Conway, er blevet fotograferet kort efter, at han har fået tatoveret et Stone Island-logo på sin ene overarm.

"Drenge, jeg er i chok her til morgen. Jeg tror måske, at jeg bliver single, når jeg kommer hjem. Fruen har ikke taget let på det," har han skrevet i en samtale til sine venner.

"Jeg har et Stone Island-mærke på min krop. Det er en religion," skriver han i den samme samtale.

Foto: Twitter

Billedet er blevet delt på en Twitter-profil med navnet Gets The Badge In, som har mere end 150.000 følgere. Her blev det hurtigt populært, hvilket førte til, at det gik viralt.

Der er flere tusinde, der har givet udtryk for, at de er vilde med billedet af manden, der har poseret topløs, for at vise sin nye tatovering.

Der er dog også rigtig mange, der har givet udtryk for, at de simpelthen ikke kan forstå, at han har valgt at få lavet tatoveringen på sin overarm.

"Dét der, er rigtigt engagement," har en person skrevet, mens en anden har skrevet: "Kan ikke tro, hvad jeg rent faktisk se."

"Helt ærligt mand - de bliver bare bedre og bedre," lød det fra en tredje, der tilsyneladende flere gange har set lignende billeder.