Mand fik smadret kæben - Politi nægter at oplyse signalement

Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Det lykkedes en 25-årig mand at flygte efter, at han var blevet voldeligt overfaldet af en gruppe på 10-15 drenge, men politiet har ikke ønsket at udtale sig om gerningsmændenes signalement.

En 25-årig mand kom kørende for sig selv klokken 21:30 om aftenen, da han nærmede sig en gruppe på mellem 10 til 15 unge drenge. Da manden kørte forbi dem, begyndte de at kaste æg på hans bil.

Det var den 25-årige mand naturligvis ikke tilfreds med, så han standsede bilen, og spurgte hvad i alverden de havde gang i. Det skulle han dog aldrig have gjort.

Læs også

Taxa-Jørgen anede uråd, da passageren ikke dukkede op - Kan have reddet hendes liv

Drengegruppen gik til angreb på den unge mand, som de tildelte både slag og spark. Manden formåede at komme ind i sin bil igen, hvorefter han flygtede og skyndte sig til den nærmeste politistation i den svenske by Borås.

Her erfarede politiet dog, at skaderne var så store på den unge mand, at det var nødvendigt at tilkalde en ambulance.

“Han var så skadet, da han ankom til politistationen, at vi tilkaldte en ambulance med det samme. Hans kæbe var slået af led, og hans tænder var slået ud,” lyder det fra politibetjenten Jan Johansson til SVT Nyheter Vest, der også fortæller, at den 25-årige mand blev opereret kort efter ankomsten til hospitalet.

Det var dog ikke kun manden, der havde fået tæsk, det havde hans bil også. Den havde buler over det hele, og samtlige af ruderne var blevet ødelagt af drengegruppen.

Ønsker ikke at give signalement

Politiet har endnu ingen mistænkte i sagen, men politikommissæren fra politiet i den svenske by Borås fortæller, at sagen har højeste prioritet, og de forventer, at de på sigt vil få identificeret dem.

I første omgang vil politiet gerne fortælle, at det var en gruppe drenge på mellem 15 til 20 år, men derudover ønsker de ikke at give noget signalement på gerningsmændene.

Lige netop det, har skabt stort debat i Sverige, da folk mener, at politiet forsøger at dække over noget. Flere skriver, at det var en indvandrergruppe der stod bag, men det har politiet ikke ønsket at udtale sig om, og det har altså fået sindene i kog.

Læs også

71-årig kørte mand ihjel og flygtede fra stedet: Troede det var et rådyr

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip