Mand gravede hul på stranden, pludselig var han fanget

Foto: Devon and Cornwall Police

Normalt forbinder man ikke det at grave hulle på stranden med noget, der er særligt farligt. Men det skulle det blive for en 18-årig mand, der pludselig skulle have hjælp til at komme fri efter hullet kollapsede over ham.

Klokken 17:30 torsdag måtte kystvagten tilkalde redning til Fistral Beach i Newquay i England. En 18-årig mand var blevet fanget i det hul, han selv havde gravet ud i sandet.

Herefter begyndte et hårdt redningsarbejde, hvor både redningspersonale, kystvagten og venner og bekendte arbejdede hårdt for at befri, den hulgravende mand.

Læs også

Vildeste kjole går viralt: Kun hår og bælte

På Facebook skriver Newquay Community Fire Station:

"Vi har fået gode nyheder her til morgen efter gårsdagens redningsaktion, da en 18-årig sad fast i sand. Han er blevet kontrolleret og har fået lov til at komme hjem igen. Videoen nedenfor viser holdet hjælpe ham på en båre efter, at han blev trukket op fra sandet."

Herefter takker den lokale brandstation offentligheden, kystvagten og livredderne og fortæller, at ulykken sagtens kunne være endt tragisk. Det kunne enten have været knusning eller kvælning.

Til sidst kommer de med en advarsel om, at man ikke må grave store huller i sandet. Det kollapser nemt og vægten af sand er meget større end man umiddelbart regner med.

Opfordringen er derfor, at man selvfølgelig skal nyde at være på stranden, men man skal tænke sig om.

Har du læst om TikTok-stjernen, der lige skulle lugte til en blomst, men til sin overraskelse opdagede, at hun var i gang med at sniffe til et af verdens farligste stoffer? Det kan du læse mere om nedenfor.

Læs også

TikTok-stjerne lugtede til en blomst men endte med et dårligt trip

 

 

Dagens Gossip