Mand har brugt uhørt mange penge på julepynt: “Hvis det gør folk glade, er det alle pengene værd”

Foto: Facebook

Naylan Dane Thomas i Wales er ufattelig glad for julepynt. Han er så begejstret for det, at han har brugt 3.500 pund (30.000 danske kroner) på det. Men der er en særlig grundt til det.

Nogle mennesker er mere begejstrede for at pynte op til jul end andre. De fleste af os pynter måske et træt i haven med nogle lys.

Men den 31-årige Naylan Dane Thomas, tager udsmykningen til spektakulære højder. I forhaven har han en ekstravagent udstilling, der tager en hel uge at sætte op.

Læs også

Godt råd til over 100.000 danskere: Sådan sparer du penge i vintermånederne

Manden fra Pontyclun i Wales er stolt af sin julepynt, som lyser hele gaden op. Indtil videre har han brugt 30.000 dkk.

Sammen med sin kæreste, har han brugt lang tid på at planlægge juleudstillingen, der ifølge Mirror, rummer alt fra LED-nisser, julepynt og akvarier.

Mange bliver chokerede, når de hører, hvor meget det koster, men Nylan synes, det er hver en krone værd, hvis hans udstilling får folk til at smile.

“Jeg har altid sagt fra dag ét, at jeg altid vil sætte mine lys op. Og at jeg ikke skulle stoppe på grund af nogle regninger,” siger Naylan.

“Jeg bor langs en hovedvej, og der er skoler i begge ender, forældrene og børnene elsker dem,” tilføjer han.

Med kraftig stigende elpriser og fødevarer er Naylan klar over, at folk kæmper for at finde den festlige stemning, og han vil gerne sprede lidt vinterglæde gennem sin oppyntning. 

“Det er derfor, vi har sat lyset op, jeg ville gerne gøre det for de små børn og familier, der måske har det svært. At se deres ansigter lyse op, når de ser dem er bare fantastisk, jeg elsker det.” Afslutter Naylan.

Det bliver andet år i træk, at Naylan opsætter sin farverige udstilling, som er så omfattende, at han bruger en hel uge på at sætte den op.

Læs også

Chris' tidligere udlejer spørger efter hans nuværende adresse: Årsagen efterlader ham i chok

 

Dagens Gossip