Mand havde fed fidus til gratis KFC-mad: Nu kaldes han legende

En 27-årig mand fandt et næsten perfekt trick til, hvordan han kunne få gratis fastfood fra KFC i mere end et år. Han skulle blot udgive sig for at være en person, han ikke var.

Der findes adskillige tricks til, hvordan man kan få gratis mad på fastfood-restauranter. Flere af dem er ganske lovlige, og det er tricks til, hvordan du får flere ingredienser i din burger uden merpris, men andre ulovlige ‘tricks’ benyttes også.

Det kan blandt andet være en person, der har købt mad i drive-in, gemmer noget af indholdet og vender straks tilbage og fortæller, at der mangler noget i posen. Det vil i de fleste tilfælde betyde, at man får en undskyldning og den “manglende” vare, som man ellers havde fået.

Læs også

36-årig far gjorde en rigtig god gerning - Blev straffet med fyreseddel og skilsmisse

For en 27-årig mand havde han dog et noget anderledes trick, som betød, at han kunne spise KFC-mad ganske gratis i et helt år. Det var næsten den helt geniale plan, men også kun næsten, for manden blev anholdt og stilles nu for retten.

“Jeg kommer fra hovedkvarteret”

Mediet India Today fortæller om, hvordan en 27-årige sydafrikansk mand, der studerede på KwaZulu-Natal universitetet i Sydafrika, formåede at spise gratis mad på KFC i et helt år.

Hver gang han gik ind på en KFC-restaurant, sørgede han for at virke selvtillidsfuld, og fortalte derefter de ansatte, at han var blevet tilsendt fra KFCs hovedkvarter, og han skulle teste kvaliteten af maden.

Den kenyanske journalist, Teddy Eugene, var den første til at meddele om historien på de sociale medier.

Den 27-årige studerende skulle angiveligt have været meget overbevisende i sin adfærd. Her berettes der både om, at han gik ud i køkkenet og tog noter, og at han skulle have haft et ID-kort på sig, så det lignede, at han kom fra hovedkvarteret.

Ifølge britiske LadBible blev manden dog anholdt, og han skal senere for retten. Folk på Twitter mener dog ikke, at manden bør straffes, men at han i stedet bør blive ansat hos KFCs hovedkvarter. Ydermere kalder folk ham en legende.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip