Mand havde knækket en tand, men kunne ikke få tid hos tandlægen: Så tog han sagen i egen hånd

Foto: Shutterstock

En mand, der ikke var i stand til at finde en tandlæge der havde tid eller råd til privat behandling, besluttede at tage sagen i egen hånd.

En mand, der ikke kunne få en tandlæge, følte, at han ikke havde andet valg end at reparere sin egen knækkede tand ved hjælp af et tandlægesæt til 40 kroner købt på internettet.

Ude af stand til at betale prisen for privat behandling sluttede Antony Watson fra Bridlington sig til en række mennesker i hele Storbritannien, som følte, at de ikke havde andet valg end at prøve at løse det selv.

Læs også

42-årig var 'højgravid': Fik kæmpe chok da hun hørte sandheden

Antonys tand knækkede første gang for mere end 20 år siden og var blevet kronet. Desværre endte præcis den samme tand med at knække igen, efter at Antony havde bidt i en småkage, hvilket efterlod ham med behov for tandbehandling, han hverken havde adgang til eller råd til.

Antony talte med BBC News og fortalte, hvordan han opdagede en række forskellige hjemmetandlæge-sæt på tilbud efter en internetsøgning og valgte den billigste, nemmeste, der havde levering næste dag. Sættet, som indeholdt 20 g plastikperler, kostede ham 4 pund (36 danske kroner).

Antony, der brugte superlim til at få alt på plads, fortalte avisen: "Du koger noget vand, du putter perlerne i vandet. Perlerne går derefter sammen og bliver virkelig bløde og klare. Du former den derefter omkring din tand og lader det kølede ned. Med størrelsen på min tand tog det fem perler."

Selvom han ved et uheld limede sin finger under gør-det-selv-behandlingen, siger Antony, at han ville gentage processen igen, hvis han skulle.

To tandklinikker er lukket ned i Antonys hjemby Bridlington alene inden for de seneste tre måneder. Der er kun én NHS-praksis tilbage i byen, men den tager i øjeblikket ikke imod nogen nye NHS-patienter. Selv de i området, der har råd til privat sundhedspleje, kan forvente at blive sat på venteliste.

Læs også

Buschaufføren så to børn helt alene på gaden: Hun vidste med det samme at der var noget galt

 

Dagens Gossip