Mand havde problemer med konen: Kaprede fly med legetøjsvåben

Foto: Shutterstock.com

En 25-årig mand er blevet skudt, efter at han kaprede et stort passagerfly. Årsagen til kapringen er endnu uklar, men det forlyder sig, at han blandt andet havde problemer med sin kone.

En episode der ligeså godt kunne have været plottet i en film, udspillede sig i går, da en 25-årig mand valgte at kapre et fly fra Bangladesh Airlines, der havde kursen mod Dubai. 142 passagerer var ombord på flyet, der var nødt til at nødlande, da en 25-årig mand ved navn Mahadi trak en pistol og tiltvang sig adgang til cockpittet.

Den 25-årig mand blev efterfølgende skudt af specialstyrker fra Chittagong politi, da han holdt flere ansatte som gidsler ombord på flyet. Politiet kender endnu ikke årsagen til kapringen, men det britiske medie Daily Mail skriver, at han havde flere problemer, hvor et af dem blandt andet var med konen, og han skulle have krævet at komme i kontakt med premierministeren Sheikh Hasina fra Bangladesh.

”Vi hørte, at han havde personlige problemer med sin kone, og han krævede at tale med premierministeren, men vi efterforsker stadig,” lyder det fra politibetjenten Kusum Dewan fra Chittagong politi ifølge Daily Mail.

Pistolen kunne ikke skyde

Da flyet nødlandede, fik alle passagerer lov til at forlade flyet, og en af passagererne skulle have fortalt til lokale journalister, at Mahadi affyrede pistolen mindst en gang. Det har dog efterfølgende vist sig, at det ikke var tilfældet, for pistolen var ikke ægte, det var en legetøjspistol.

”Ifølge dem der har set den (pistolen red), så er den ikke ægte,” lyder det blandt andet.

En legetøjspistol bør dog heller ikke være mulig at få med om bord, og derfor vil der nu blive sat en efterforskning i gang i lufthavnen, så de kan forhindre, at andre kan medbringe legetøjspistoler i fremtiden. Selvom pistolen ikke kunne affyres, så kunne det stadig være gået meget galt

Den 25-årige flykaprer havde også truet med at sprænge flyet i luften, men det har efterfølgende vist sig, at han heller ikke var i besiddelse af sprængstoffer.

Læs også

Familietragedie: 7 børn omkommet i ildebrand

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip