Mand havde sindssyg ‘gave’ til konen: Heldigvis overlevede hun

Foto: Facebook

En ægtemand ville overraske sin hustru med en gave, men det var langt fra det, som hun havde forventet sig. Manden endte nemlig med at stikke hende med en kniv.

Den 34-årige britiske mand Shaun May var i sidste uge en tur i retten, hvor han var tiltalt for at have forsøgt at slå sin kone ihjel. Det skete efter, at manden havde stukket hende under den påstand, at han ville give hende en gave.

Ifølge det britiske medie Daily Mirror skulle Shaun May have fortalt sin partner, at han havde en gave til hende, hvorefter han dækkede hendes øjne med et lille håndklæde.

Derefter spurgte han hende, om hun kunne gætte hvad han havde til hende, mens han begyndte at tælle ned fra 10.

Læs også

Amalie taler ud om nye bryster: De gamle klaskede mod mig i doggystillingen

Lige i det Shaun May havde talt ned og ramte nul, kunne konen mærke en spids kniv, der stak hende mellem skulderen og halsen. Det skete med så stort en kraft, at håndtaget på kniven knækkede.

34-årige Shaun May indrømmede i Maidstone Crown Court, at han havde stået bag angrebet, men han nægtede sig skyldig i forsøg på mord.

Truede med at tage livet af sig selv

I retten fortalte Shaun Mays kone, at de to var vildt forelskede og havde været sammen i seks år, og at parret kort forinden havde dyrket sex. Det var efter der afsluttede samleje, at Shaun May altså tilbød konen en gave, som viste sig at være et knivstik.

Kvinden fortalte også, at da hun fik håndklædet af øjnene igen, kunne hun se, at hendes mand stod med to knive i hænderne, og truede med at tage livet af sig selv.

Hun fik ham overtalt til at lade være, og fik ham i stedet til at fortælle, hvorfor han havde angrebet hende. Det skyldes angiveligt, at han var blevet fyret fra jobbet, og ikke kunne betale huslejen.

Manden brød sammen og sagde til hans kone, at nu ville hun slet ikke være sammen med ham efter angrebet, men hun forklarede ham, at det nok skulle gå, og han kørte hende derfor på hospitalet.

I første omgang fortalte hun lægerne, at hun var faldet og landede på en kniv, men hun endte med at bryde sammen og indrømmede, hvad der var sket.

Shaun May blev kendt skyldig i mordforsøg, og vil få sin dom den 16. oktober.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip