Mand i vild øl-diæt: Tabte 18 kilo og indsamlede 75.000 på 40 dage

Foto: Instagram

En amerikansk mand har besluttet sig for hvert år, op til påske, at leve udelukkende af øl, og det har angiveligt gjort vidundere for hans sundhed

Den kristne højtid, påsken, er netop afsluttet, og i den forbindelse har en amerikansk mand delt sin vilde historie, da årets påske markerer slutningen på et vildt vægttabsprojekt, han hvert år arbejder på i perioden op til højtiden.

Hvert år i løbet af fasten, opgiver ølbrygger og  dyrlæge Del Hall alt undtagen øl, og lever på en all-øl kost, der har gjort overraskende vidundere for hans helbred.

Læs også

Seksårig gør forunderligt fund i en pose chips

Nu, med endnu et år færdig, afslører Del, hvor meget han har tabt sig og - hvor mange penge han fik til velgørenhed.

Del, medejer af 16 Lots bryggerier i Mason, Ohio, udøvede sin første all-øl faste i 2019. Og det er præcis som det lyder. I løbet af 40 dage og nætter, indtager han ikke andet end øl - det skriver Newsner. 

Om Del ikke har spist noget i den lange periode, melder historien intet om, men han har hvert fald ikke drukket andet end øl i perioden, hvilket er blevet til to til fem øl dagligt.

Umiddelbart lyder det ikke særligt sundt, eller behageligt for den sags skyld, men det kunne være man skulle prøve den noget særprægede diæt. Del fortæller hvert fald at han har det rigtig godt.

"Jeg har det godt! Jeg tabte 20 kilo. "Mit kolesteroltal faldt, mit blodtryk faldt, og mit blodsukker faldt. Alle forbedringer." - sagde han efter øl-diæten i 2019

Efter det positive resultat, er det ingen overraskelse at Del valgte at holde fast i den nye tradition, og sidste år, valgte han at gøre noget ekstra ud af perioden, og forsøge at samle penge ind til velgørende formål samtidig.

Den ide fortsatte Del også med i år, hvor de indsamlede penge gik til de barer og beværtninger der led hårdest under corona-nedlukningerne.

"Hvis jeg kan gå ind i 43 barer og restauranter, og jeg kan lægge 3000 kroner ekstra i deres tip krukker, er det en stor gevinst," - fortalte han til FOX 19.

Og det kunne Del nemlig sagtens gøre. I forbindelse med øl-diæten og det ‘eksperiment’ startede han en ‘GoFundMe’ der har indsamlet over 75.000 kroner.

Ikke nok med det, endnu en gang lykkedes det den øl-glade mand at tabe sig, en hel del. Ved hjælp af to til fem øl om dagen, og intet andet, tabte Del over 18 kilo på 40 dage.

"Jeg så frem til vægttabet, jeg så frem til, hvordan min krop føltes, og jeg glædede mig til at indsamle nogle penge," - sagde han og tilføjede: 

"Og alle disse ting kom til at bære frugt, så jeg er meget tilfreds med, hvordan dette år gik,"

På trods af den store succes i det usædvanlige projekt, ser Del nu frem til en lidt mere varieret kost.

"Denne eftermiddag har jeg tænkt mig at gå på indkøb, jeg har ikke handlet dagligvarer i over en måned. Og jeg vil have en margarita. Jeg vil ikke have en øl med det."

 

Læs også

'Hun har løjet 17 gange': TV-vært i voldsomt angreb på Meghan Markle

 

 

Dagens Gossip