'Hun har løjet 17 gange': TV-vært i voldsomt angreb på Meghan Markle

​Den britiske tv-vært og meningsdanner Piers Morgan har længe været modstander af Meghan Markle og Prins Harrys flugt til det amerikanske, og særligt hertuginden har til tider fået det glatte lag af ‘Good Morning Britain’-værten.

Historien der tilsyneladende aldrig dør - den om Meghan Markle og hendes Prins Harry.

Parret der besluttede, at livet i de britiske paladser, ikke var noget for dem, og derfor tog turen til USA, hvor de har slået sig ned, og er blevet modtaget med åbne arme. Det siger sig selv, at i et land som England, hvor monarkiet i den grad spiller en rolle, ikke mindst kulturelt, har denne ‘flugt’ skabt en debat uden lige. 

Læs også

Frækkere end politiet tillader: Modeller anholdt for nøgenbillede

Meghan og Harry var inden deres afsked ekstremt populære i det engelske, som resultat af deres store folkelige appel, men langt fra alle, er positivt stemt over for deres beslutning om at flytte til USA, som på sin vis har delt royalisterne op i to lejre. 

Dem der stadig støtter og holder af parret, og dem der ikke gør - og det er næppe en hemmelighed hvilken lejr den kendte tv-vært Piers Morgan befinder sig i. 

Særligt har hans kritik været rettet mod hertuginde Meghan Markle, som han påstår gang på gang har løjet om forløbet, der resulterede i parrets flugt fra kongehuset - det skriver Dailystar. 

Særligt et interview, som parret lavede med den legendariske tv-vært Oprah Winfrey, har fået Piers Morgan til at rette en skarp kritik mod Meghan Markle, som han mener, har løjet om det britiske kongehus hele 17 gange. 

“Jeg tror stadig ikke på hvad de siger. Jeg tror specielt ikke på hvad Meghan Markle siger,” - lyder det fra Piers Morgan, da han gæster Fox News videopodcasts. 

“17 forskellige påstande fra parret, er blevet bevist enten komplet falske, eller massivt overdramatiserede og uden bevis,”

Morgan bliver ligeledes spurgt ind til en debat på Good Morning Britain, hvor han forlod studiet, efter et heftigt skænderi med en medvært, angående det nu knapt så royale par. 

“Jeg var i et vredesudbrud. Jeg måtte ikke have den mening, at jeg ikke troede på hvad hun sagde, selvom det var ganske tydeligt for mig da jeg så interviewet (med Oprah Winfrey, red.) at der var flere ting de sagde, som ikke kunne være sande,”

Piers Morgan er tilbage i Good Morning Britain, og Harry og Meghan har ikke kommenteret på hans udbrud, og gør det næppe, men Piers Morgan har tydeligvis ikke tænkt sig at tie.

Læs også

Stewardesser advarer: Derfor skal du ikke læne hovedet op ad vinduet

 

Dagens Gossip