Mand klagede over 'oppustet mave': Så gjorde lægerne chokerende fund i hans mave

Foto: Shutterstock

En mandlig patient klagede over oppustethed samt mavesmerter. Da lægerne undersøgte ham nærmere, gjorde de et chokerende fund.

En gruppe læger gjorde et chokerende fund i en mandlig patients mave, efter han havde klaget over 'oppustethed' og 'mavesmerter'. Inde i hans mave fandt de nemlig hele 187 mønter.

Læs også

Betjent fanger familie i at stjæle fra supermarked: Da han hører deres historie gør han noget uventet

Den chokerende opdagelse blev gjort, da manden, der ifølge Daily Star er fra Lingsugur i Indien, blev bragt på hospitalet af sin familie, efter han havde klaget over mavesmerter og opkast.

Efter at have lavet en nærmere undersøgelse af manden, fandt en gruppe læger fra Hangal Sri Kumareshwar Hospital mønter med en samlet vægt på 1,5 kg i hans mave.

Patienten, der lider af et psykisk problem, havde slugt den forbløffende mængde mønter over en periode på to til tre måneder, lyder det.

"Han lider af et psykisk problem. Han havde slugt disse mønter i løbet af de sidste to til tre måneder," fortalte Dr Eshwar Kalaburgi til Mirror.

"Han dukkede op på hospitalet, hvor han klagede over opkastning og ubehag i maven. Baseret på hans symptomer tog vi et røntgenbillede og en endoskopi, og fandt mønterne i maven. Så vi besluttede at operere ham."

"Maven var enormt udvidet. Masser af mønter sad fast forskellige steder i maven."

Da lægerne havde opdaget, at han havde en stor mængde mønter i sin mave, blev han opereret, hvor det lykkedes lægerne at fjerne de mange mønter.

På billeder fra den bizarre hændelse kan den enorme mængde mønter, der blev fjernet fra mandens mave, ses ligge på et bord, mens et røntgenbillede viser dem inde i hans mave.

"Efter to timers operation fik vi fjernet alle mønterne," lød det fra Dr Eshwar Kalaburgi, der også bekræftede, at den mandlige patient er i bedring.

Læs også

Mahamad Habane og Mette Cornelius efterlyst: Så stor dusør gives

"Efter operationen blev han behandlet for vandmangel og andre mindre problemer. Patienten er stabil og taler igen nu."

 

Dagens Gossip