Mand kører indkøbsvogn ind i supermarkedsansat: Det kom han hurtigt til at fortryde

25/02/2023 13:09

Henrik R

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En kunde vælger at køre en vogn direkte ind i en ansat. Det viste sig at være en rigtig dum ide.

Mest læste i dag

En ansat i Walmart besluttede sig for at tage sagen i egen hånd, da en vred kunde kørte ind i ham med sin indkøbsvogn.

Det endte med et slagsmål, der brød ud mellem de to, efter en kunde i butikken kørte sin indkøbsvogn ind i en ansat i forretningen, hvilket fik ham til at vælte ind i hylderne bag ham,

Den ansatte, der er unavngiven og med hestehale, var væsentligt mindre end den vrede kunde, der så ud til at starte kampen.

Hele episoden, der fandt sted i et amerikansk supermarked, blev optaget og delt på det sociale medie Twitter af YouTuber Mrgunsngear, skriver Daily Star.

Efter at den vrede kunde kørte sin indkøbsvogn ind i den ansatte i butikken, valgte han at tage hævn og løb derefter efter ham, da han vendte ryggen til.

De fleste andre, der var til stede i supermarkedet, var lamslåede over, hvad de havde været vidne til, mens en enkelt tilskuer valgte at begynde at klappe, da de så den ansatte løbe hen mod kunden.

Stilheden blev dog brudt, da man kunne høre lyden af den ansattes knytnæve, der ramte kunden i ansigtet.

En kunde, der havde overværet dele, som tilsyneladende mente, at manden blot fik, hvad han havde fortjent, råbte 'Damn right', efter at den ansatte havde slået ham.

Optagelsen slutter med, at man kan se kunden ligge på gulvet, hvor han er gået ud som et lys efter det voldsomme slag.

På trods af, at Walmart typisk har egne sikkerhedsvagter, var de ikke til stede, da dette skete, hvilket fik en bruger til at skrive: "Forfrem ham til sikkerhedsvagt."

"Dette er den ene gang, hvor jeg har det fint med sådan et slag," lød det fra en anden.