Mand kunne ikke trække vejret gennem næsen: Lægerne fandt noget helt bizart

Foto: Shutterstock.com

Det var en rigtig god ide, at en 30-årig mand valgte at gå til lægen, da han for tredje måned i streg ikke kunne trække vejret gennem næsen. Lægerne fandt nemlig noget helt bizart i mandens næsebor.

Det er aldrig sjovt at gå rundt med en tilstoppet næse. Det er der dog rigtig mange mennesker der gør, og det skyldes ofte forkølelse eller allergi.

En 30-årig mand havde dog stoppet næse af en helt anden årsag. Han gik rundt med en tilstoppet næse i næsten tre måneder, før han følte sig så irriteret med sin vejrtrækning, at han var nødt til at søge lægehjælp.

Han kunne nemlig ikke trække vejret gennem næsen, og det gav ham søvnbesvær, og til sidst mente manden også, at han pludselig kunne dufte noget ‘råddent’

Læs også

39-årig far tjekker datters jomfruhinde hvert år

Den 30-årige Zhang Binsheng fra Harbin i den nordøstlige del af Kina ankom på Fourth Affiliated Hospital of Harbin Medical University, hvor de foretog en røntgenundersøgelse af manden.

Her opdagede lægerne noget yderst bizart.

Billedet viste nemlig skyggen af noget, der var meget hårdt, som sad bagerst næsebor.

Da lægerne tog et dybere kig, erfarede de, at det var en vildfaren tand, der sad helt oppe i mandens næse, og dermed blokerede for hans vejrtrækning. Det skriver det australske nyhedsmedie News.com.au.

Mistede to tænder som 10-årig

Da lægerne fortalte, at der sad en tand dybt i mandens næse, så gik det op for den 30-årige mand, at det nok var en af de to tænder, han mistede i en alder af 10 år.

Dengang faldt han nemlig, da han var i et shoppingcenter, og det resulterede i, at han mistede to tænder, og bagefter skulle sys med 60 sting. Den ene af tænderne lykkedes det at finde, men den anden tand fandt de aldrig.

Hvert fald ikke før nu.

Tanden var blevet skubbet op i mandens næse, hvor den i årenes løb er vokset længere og længere op. Langsomt var den vokset helt op i næseboret, hvor den begyndte at lukke for lufttilførslen.

Det tog lægerne 30 minutter at få fjernet tanden, der havde vokset sig helt op til en centimeter i længden.

Læs også

Ni klamme ting alle kvinder gør (men lader som om vi ikke gør)

 

Dagens Gossip