Mand læste ikke menukortet ordentligt: Da han så regningen fik han sig et chok

Foto: Shutterstock

En mand fik sig en kæmpe overraskelse, da han fik regningen på en fin restaurant.

En mand fortæller at han fik sig et kæmpe chok på en af Gordon Ramsays restauranter, da han havde læst forkert på menukortet.

Han fortæller at han ‘ikke havde læst kortet ordentligt igennem’, hvilket endte med at få ham til at bruge en måneds husleje på en date med hans kæreste.

Læs også

Far ville give datter 41.000 kroner: Så endte han i retten

Han fortæller at han føler sig som ‘en kæmpe idiot’ for ikke at have læst menuen ordentligt.

Men den klodsede gæst, fortæller at han ikke fortryder - selvom regningen blev langt større end hvad han havde planlagt.

Han havde egentligt tænkt sig at skulle have noget Wagyu kød, men han blev fanget af den helt dyre bøf, Triple Seared Japanese A5 på menuen.

Kødet, som er kendt som Kobe, er kaldt det fineste kød på markedet.

På trods af at være overrasket over, at det så billigere ud end Wagyu'en, valgte manden stadig at bestille den. Han sagde, at det kostede omkring £26 (216 dkk) for 113 gram, sammenlignet med omkring £59 (490 dkk) for 225 gram Wagyu.

“Jeg er en stor fyr, jeg var sulten, så jeg bestilte 340 gram Kobe,” fortæller han.

Men manden fandt snart ud af, at han havde kigget forkert på menuen, og at bøffen var 216 kroner per 28 gram, og at de 113, var det mindste man kunne bestille.

Så han endte med en regning på 4653 danske kroner, men han fortryder ikke oplevelsen, for han fortæller at det var det bedste kød han nogensinde har fået. Det skriver Dailystar.

Læs også

Ryanair hæver billetpriserne

 

Dagens Gossip