Mand mister sin kuffert: Da han finder kufferten igen, får han et kæmpe chok

30/03/2023 13:16

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En mand der opdagede, at hans bagage var forsvundet i lufthavnen, var i stand til at bruge et Apple AirTag til at spore den formodede tyv.

Mest læste i dag

Jameel Reid var på vej tilbage til Atlanta, Georgia, fra Los Angeles, da han indså, at hans kuffert ikke var på ‘baggage karrusellen’.

Selvom vi alle ved, at det kan tage lang tid for dine kufferter at dukke op i lufthavnen, blev det efter en halv time klart for Jameel, at hans kuffert ikke kom, og han indså, at nogen allerede må have taget den.

Heldigvis havde et Apple Airtag i hans kuffert, og kunne se lokationen på sin kuffert med hans telefon, og til hans store overraskelse, havde den forladt Hartsfield-Jackson International lufthavn.

Men Jameel indså derefter, at AirTag bevægede sig tilbage mod ham, hvor den formodede baggage-napper så ud til at vende tilbage til stedet for den påståede forbrydelse.

Han advarede lufthavnsmyndighederne om, at han havde mistanke om, at hans taske var blevet stjålet og filmede arrestationen af ​​Craig Nelson.

I en udtalelse til WSB-TV forklarede Jameel, at da Nelson blev anholdt, havde den formodede tyv noget af hans tøj på.

"Denne fyr, han stjal min baggage. Jeg havde ting til en værdi af omkring 3.000 dollars inde i den.

"Jeg står der i omkring 30 minutter, og den kommer bare ikke. Den sølvfarvede kuffert, jeg har en sporingsenhed i den, og jeg sporede den til dig. Og du har min skjorte på, det er sindssygt. Min skjorte og mine jeans.” Fortæller Jameel ifølge Unilad.

Nelson blev anklaget for tyveri, ulovlig fjernelse af bagage og kriminel indtrængen.