Mand opdager en hund på togskinnerne: Så går den grusomme sandhed op for ham

24/03/2023 12:49

Jesper Bengtson

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hvad der gik op for manden, havde han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig.

Mest læste i dag

En mand var en tilfældig da på vej på lossepladsen, da han fik øje på noget yderst mærkværdigt.

Til The Dodo forklarer manden, at han havde anet noget, som han troede var en hjort, bevæge sig på togskinnerne, hvilket fangede hans opmærksomhed.

Han rullede derfor vinduet ned og forsøgte at få dyret væk fra togskinnerne ved at pifte af det. Så gik det op for manden, at det ikke var en hjort. Det var nemlig en hund.

Hunden havde dog ikke forvildet sig selv ud på togskinnerne. Den var nemlig bundet fast til skinnerne.

“Jeg gik i panik. Han prøvede at gå hen til bilen, men rebet holdt ham tilbage”, har manden efterfølgende udtalt.

På netop disse togskinner kommer der som minimum tog tre gange dagligt. Manden vidste ikke, hvornår næste tog skulle passere, så han skyndte sig blot at hjælpe hunden, som åbenlyst var bange:

“Det var meget tydeligt, at han var bange. Jeg var bekymret for, at han skulle blive bange, da jeg nærmede mig. Jeg klappede på låret og sagde 'Hej, lille ven!'. Så begyndte han at logre med halen, og jeg vidste, at jeg kunne gå tættere på”, fortæller manden.

Så fik manden ført hunden ind i sin bil, hvor den også var beskyttet fra solen, som havde strålet over den stakkels hund, siden den blev bundet fast til skinnerne.

Efter at have taget hunden med hjem til familien og givet den et bad, kunne de konstaterede, at hunden generelt var meget velplejet. 

Familien gav hunden navnet Samson, og til alle parters held, så kommer Samson rigtig godt ud af det med familien andre dyr. Familien har nemlig allerede to reddede hunde, flere katte og en stor kanin.

Samson havde altså fået et nyt, godt hjem. Det kunne ellers have endt helt galt for hunde, der kunne være blevet kørt ned eller dehydreret grundet den hede varme.

Historien kan også ses i videoen herunder: