Mand redder nabo fra brand - 20 år efter hans egen familie omkom i ildebrand

Foto: Privat

Marks kone og to døtre omkom i en husbrand for mere end 20 år siden, men han tøvede ikke et splitsekund, da han så, hans nabos hus stod i flammer.

Mark Collums verden brød sammen, da han mistede sin kone og to unge døtre i en husbrand. 

Det er en skæbne, han ikke ønsker for selv sin værste fjende, hvorfor han med det samme hjalp til og nu bliver kaldt en helt, da han reddede sin nabo.

Læs også

3 unge piger slog deres egen 'monster'-far ihjel

"Jeg tog bare fat i hende med det samme og fik hende ud," fortæller han til WCVB

Mark Collum vågnede, da han hørte nogen udenfor råbe efter hjælp og indså hurtigt, at han måtte hjælpe til. Men da han var kommet udenfor, så han sin nabos hus stå i flammer.

"Flammer væltede ud fra alle sider, røgen fyldte køkkenet." 

Han valgte dog alligevel at finde vej ind i huset, hvor han kort tid efter fandt frem til sin nabo, Deb Shanahan, hvorefter de forlod huset med kun mindre skader. 

Mark Collum reddede dermed sin nabo fra samne skæbne, som hans kone Lisa og to døtre, 4-årige Lindsay og Carly på blot fem måneder, led, da de omkom i en husbrand. 

Collum var ikke hjemme, da branden opstod, hvorfor han ikke var i stand til at redde sin familie, som han reddede sin nabo. 

Lisa og de to børn blev omringet af flammerne, da de befandt sig på tredje sal. 

Lisa forsøgte at redde den yngste ved at tabe hende ud af vinduet, men hun overlevede ikke faldet og blev erklæret død på hospitalet.

Læs også

Bar bliver kritiseret: Forsvarer at livestreame optagelser af gæster på toilet

 

Dagens Gossip