Mand sagsøger Apple for stort beløb: I har gjort mig homoseksuel

En mand er angiveligt blevet manipuleret af Apple til at blive homoseksuel, og derfor trækker han nu den amerikanske virksomhed i retten.

Der er fortsat mange der mener, at homoseksualitet er en sygdom, og at det kan kureres på den ene eller anden måde. Langt de fleste beviser peger dog på, at seksualiteten er noget, der kommer i løbet af ens opvækst, og der er ikke noget der afgør, om man kan lide det ene eller det andet køn.

En russisk mand mener dog, at man kan blive homoseksuel bare ved ‘hjælp’ af en app, for det skete nemlig ved ham.

Det er han dog så utilfreds med, at han nu har valgt at sagsøge apple, for han er nemlig ikke interesseret i at være homoseksuel.

Læs også

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

Det hænger sådan sammen, at manden via en app skulle have bestilt kryptovalutaen BitCoin. Det var dog ikke den ønskede kryptovaluta, som manden fik tilsendt, det var i stedet en krytovaluta, der hedder GayCoin.

Manden har via sin advokat Sapizhat Gusnieva udtalt, at den modtagne GayCoin kom sammen med en besked, der lød således.

“Lad være med at døm, før du har prøvet,”

Den opfordring tog den russiske mand på sig.

“Jeg tænkte, hvordan kan jeg tillade mig at dømme, uden at have prøvet det?” og derfor valgte han at prøve sig frem med sit eget køn.

Apple manipulerede mig til at blive homoseksuel

Det resulterede dog i, at manden faktisk synes ganske godt om det, og derfor lever han nu i et forhold med en af samme køn, og det er han langt fra tilfred smed. Han har derfor sagsøgt apple for en million rubler, hvilket svarer til 105.000 kroner. 

“Efter to måneder kan jeg sige, at jeg er i et intimt forhold med en af mit eget køn, og jeg kan ikke komme ud. Jeg har en fast kæreste, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det til mine forældre,” fortæller manden ifølge Moscow Times og fortsætter:

“Efter at have modtaget den førnævnte besked, har mit liv ændret sig til det værre, og vil aldrig blive normalt igen,” fortæller han.

Den russiske mand anklager Apple for at have manipuleret ham til at blive homoseksuel, hvilket har givet ham moralske lidelser og skadet hans mentale sundhed.

Læs også

Kvindes fantastisk tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

 

 

Dagens Gossip