Mand sexmisbrugte sin datter, steddatter, hund og høns

Den pædofile er blevet fængslet og kan være ude om tre år for voldtægt af sin treårige datter, sin steddatter på ni måneder og familiens hund og høns.

En 27-årig mand begik overgreb mod sin treårige datter ogsin steddatter på ni måneder. Derudover stillede han sine lyster med familiehunden og hønsene i haven.

Onsdag blev manden fra Adelaide i Australien idømt fængsel i seks år og syv måneder. Han kan være ude igen om under tre år, skriver Daily Mail

Hovedparten af misbruget blev begået mod den 27-åriges steddatter, da hun var mellem ni og 11 måneder gammel og sov. Han misbrugte også sin datter. Desuden havde han samleje med høns og forsøgte at gennemføre et samleje med familiens hund.

Læs også

Mor fra helvede slog sine to børn ihjel: 'Jeg gav dem valget at leve eller dø’

Under retssagen kom det frem, at den 27-årige selv har været udsat for overgreb som barn og også som barn havde seksuel kontakt med en hund.

Manden tilstod misbruget af datteren og steddatteren til sin daværende kone. Hun anmeldte sagen til politiet.

Han tilstod til politiet og erkendte sig også skyldig i to tilfælde af dyresex.

Den knuste mor gik i vidnesskranken i sagen.

- Mine smukke, uskyldige børn fortjente aldrig sådan et forfærdeligt overgreb på deres kroppe og hjerter, sagde moderen.

Læs også

Mor hører mærkelige lyde fra toilettet: Hvad hendes søn laver derude er utrolig sødt og utrolig frustrerende

Han blev idømt seks år og syv måneders fængsel med mulighed for prøveløsladelse efter tre og et halvt år. Perioden begynder ved hans varetægtsfængsling i december 2015. Det betyder, at han kan blive løsladt om mindre end tre år.

- Du misbrugte og svigtede i den mest alvorlige grad din rolle som far for børnene til at tilfredsstille dine unormale seksuelle lyster. Nu må du betale prisen, sagde dommeren ved sagens afgørelse.

 

Dagens Gossip