Mor hører mærkelige lyde fra toilettet: Hvad hendes søn laver derude er utrolig sødt og utrolig frustrerende

Foto: YouTube

En mor fortryder nok, at hun ikke holdt et vågent øje med sin søn, da han listede ud på toilettet med familiens hund.

For mange forældre er det en tiltrængt lettelse, når deres børn selv kan gå på toilettet.

Lettelsen kan dog hurtigt forsvinde alt efter, hvad dit barn foretager sig derude, og for en engelsk mor kan det godt være, at hun alligevel holder et skarpt øje med sin søn, næste gange han sætter kurs mod badeværelset. Det skriver Little Things.

Alt åndede ellers fred og ro en weekend-morgen, hvor hendes lille søn, Blake gik og passede sig selv, mens han legede med familiens hund, Ren.

Pludselig lagde moren dog mærke til, at den dejlige stilhed måske var lidt for stille, og da hun umiddelbart efter hørte underlige lyde fra familiens toilet, besluttede hun at se, hvad Blake var i færd med.

Her tog hun de to kumpaner Blake og Ren på fersk gerning.

For ligesom hendes søn adskillige gange havde set sin far og mor hælde mad og til Ren i hans madskål, havde Blake besluttet, at hans elskede hund og legekammerat skulle have en ny madskål med plads til rigtig meget mad.

Derfor havde Blake slæbt familiens store pose med hundemad ud på badeværelset, hvor alt indhold efterfølgende var blevet hældt i toilettet til Ren og Blakes store begejstring.

Begejstring var dog ikke den følelse, som Blakes mor stod med, da hun så ned i familiens toilet, der nu var stoppet med hundemad. Alligevel kunne hun dog godt se det sjove i situationen og skyndte sig derfor at optage episoden på sin mobiltelefon.

- Har du puttet hele indholdet af en pose med hundemad i toilettet? Spørger hun på videoen.

- Ja, svarer Blake som det mest naturlige i verden, mens hans mor må udbryde et opgivende:

- Åh min Gud!

Imens er hunden Ren dog meget begejstret for sin nye hundeskål, der bugner med mad.

- Jeg har virkelig ikke lyst til at rydde det op, mumler moren, der dog beslutter sig for, at det må være en opgave for Blakes far at gøre rent efter sin søn og sin hund.

Gad vide om han kan se ligeså stor morskab i løjerne som resten af familien?

Se den søde video herunder:

Toddler Dumps Dog Food into Toilet

 

 

Dagens Gossip