Mand slugt af hval

Foto: Privat

Dykkeren fortæller om en episode, som han regnede med, han ikke ville slippe levende fra.

Michael Packard, der er en meget erfaren dykker, som ofte er ude at dykke efter hummere, var ikke langt fra kysten, da han var ude at dykke ved Provincetown, Massachussets. 

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at han vil kunne huske denne tur i meget lang tid, eftersom det har ætset sig fast i hans hukommelse. 

Det skriver news.com.au 

Læs også

Poserede nøgen foran George Floyd-vægmaleri: Nu er hun død

Den 56-årige Michael Packard fra Cape Cod var 10 meter under overfladen, da alt blev mørkt, hvilket skyldes, at Michael var blevet slugt af en pukkelhval. 

Han endte dog med at sidde fast i hvalens spiserør, hvorefter han med mod og held blev spyttet ud igen. 

"Det skete bare. Jeg nåede kun lige at føle noget, der mindede om at blive skubbet, men så blev alt bare sort," fortæller han indledningsvist.

"Jeg kunne dog mærke, at jeg stadig var i bevægelse, hvorefter man kunne mærke, at hvalen begyndte at klemme musklerne i munden." 

Michael kunne stadig ikke forstå, hvad der var sket, ligesom han heller ikke troede, det var en hval, eftersom hans første tanke var, at han var blevet angrebet af en hvidhaj - men også at han var død.

Tanken om, at han ikke ville overleve, blev stærkere og mørkere, fortæller han til CBS News.

"Der var ikke andet end mørke." 

"Jeg var til sidst sikker på, at det ville være endestationen. Jeg begyndte at tænke, at døden var nær, hvorefter jeg tænkte på mine to drenge."

Han indså herefter, at han ikke længere kunne mærke nogen tænder, hvorfor han brugte al sin resterende energi i kampen om sit liv. 

Der skulle ikke gå mere end 60 sekunder, før han var blevet spyttet ud i havet igen. 

Han fortæller overraskende nok, at han har det meget fint ovenpå oplevelsen.

Læs også

Beslaglagt Lamborghini kan blive din: Politiet vil sætte den på auktion

 

Dagens Gossip