Mand sover i telt: Da han vågner får han et kæmpe chok da han ser hvad der ligger ved siden af ham

Foto: Shutterstock

En mand havde besluttet sig for at sove i telt, da han vågnede fandt et levende dyr ved siden af sig, men det var ikke hvilket som helst dyr.

Dacha, fra den nordlige provins i Phitsanulok-provinsen i det østlige Thailand, postede de fantastiske billeder på Facebook af en slange, der flygtede fra teltet om morgenen.

Men det var ikke hvilken som helst slange.

Læs også

Kvinde var målløs, da hun blev bedt om at skifte plads på flyet

Han lagde nemlig en video op af slangen, som krøb væk fra hans telt, og hans Facebook venner fortalte ham, at det var en meget giftig slange, som han havde delt telt med hele natten.

Mange brugere, der så Dachas indlæg, har identificeret slangen som en siamesisk spyttekobra, der formåede at smutte, da han adskilte teltet, der gled ud af teltet ved Dok Krai-reservoiret i Rayong-provinsen.

Hans Facebook-opslag sagde: "Det er næsten væk. Jeg formoder, at den har sovet hos mig hele natten. Jeg så det lige, da jeg tog teltet ned i morges.”

Dacha blev informeret af brugere om, at kobraens bid let kan være dødelig for et menneske og i nogle tilfælde ikke engang behøver at bide for at dræbe.

Foto: Facebook

En spyttende kobra er mærket som en af, hvis ikke den farligste slange i den asiatiske nation og er i stand til at spytte gift på afstand med meget præcist sigte. Det skriver Dailystar.

Giftige slanger og farligt dyreliv er en del af Thailand, hvilket viser Dachas mod til at tage på camping med sandsynlighed for, at han potentielt kan støde på et af disse dyr. 

Læs også

Realitystjerne kæmpede med kronisk træthed: Så gjorde hun chokerende fund i maven

 

 

 

Dagens Gossip