Mand tabte 114 kg på 'Aldi-diæt': Gik fra 6XL til XL

Foto: Shutterstock

En 41-årig mand er næsten uigenkendelig, efter at have tabt sig omtrent 114 kg, ved at spise mad fra Aldi.

41-årige Neil Scurrah har haft problemer med sin vægt, siden han var blot 8 år gammel. Dengang døde hans far nemlig af kræft, og det fik ham til at søge mod maden, når han var trist.

Læs også

Masseskyderi i europæisk land har kostet børn livet: Gerningsmanden dræbt af civil borger

Efter at have spist løs i mange år, nåede han en vægt på næsten 235 kg, hvilket betød, at han var nødt til at købe tøj i str. 6XL., og at han havde en talje, der målte 152 cm i omkreds.

Men da hans mentale helbred ramte 'bunden', og selv det at komme ud af sengen blev en kamp for ham som følge af hans størrelse, satte det noget i gang for ham. Det skriver Liverpool Echo.

Det medførte, at han begyndte at tage ud på regelmæssige gåture, og at han sørgede for at skære markant ned på sit kalorieindtag, så han tabte sig omtrent 114 kg på knap fire år.

Hans talje blev også mindre, og måler nu kun 96 cm, ligesom han nu kan iføre sig tøj i str. XL. Ikke nok med det, så tabte han også vægt på fødderne, så han er gået en størrelse ned.

Foto: TikTok

Neil har nu valgt at uddanne sig som personlig træner, så han kan hjælpe andre med at tabe sig og føle sig godt tilpas, mens de gør det - præcis ligesom han selv gjorde.

"Jeg havde forsøgt at tabe mig så mange gange, men jeg havde fejlet hver eneste gang, og jeg sagde til mig selv, at denne gang ville jeg gøre det anderledes. Jeg behøvede ikke at lave en diæt, som var den rute, jeg havde gået før, fordi jeg havde fejlet hver gang," sagde han.

"Jeg sagde til mig selv, at alle altid synes, at vægttab er sort og hvidt, som om du enten spiser alt, eller også spiser du ingenting. Jeg besluttede at være i en lille gråzone. Jeg sagde, at jeg stadig ville kunne få takeaway, men kun en gang om ugen."

"Jeg besluttede at holde mig til omkring 2.500 kalorier om dagen og give mig selv to til tre snacks om ugen, og så ville jeg bare gå ture. Efter omkring to til tre måneder blev tingene virkelig forbedret ret hurtigt, og det viste mig, at det var ikke min fedme, der holdt mig tilbage, men det var den måde, jeg levede på, der gjorde det."

Neil startede sit vægttab tilbage i 2013, og dengang ville han f.eks. spise fire skiver toast med smør 'så tyk som ost' med en dåse bønner, røræg af seks æg samt fire skiver bacon til frokost.

Dette blev ofte fulgt op med et måltid fra KFC, der bestod af seks hotwings, tre burgere og en Krushem, som er en form for milkshake fra KFC.

Også hans morgenmad var usund, hvilket blev skiftet ud med græsk yoghurt med proteinpulver, blandede bær og granola fra Aldi.

Og han nyder nu at spise en sandwich med fuldkornsbrød, som er spækket med protein og salat til frokost samt en sund aftensmad med kyllingefajitas på fuldkornswraps med kyllingebryst, peberfrugt og masser af andre grøntsager.

Neil, der er fra Blackpool i England, sagde, at han har svært ved at tro, at det er den samme person, når han ser tilbage på billeder af sig selv fra 10 år siden.

Den 41-årige er nu blevet personlig træner og online vægttabscoach, hvorfor han hjælper andre med at tabe sig. Han deler ofte sin foretrukne måltider fra Aldi på det sociale medie TikTok.

"Jeg lavede en før og efter-video. Jeg havde aldrig rigtigt dokumenteret min rejse, men ved at bruge gamle Facebook-billeder lavede jeg en tidslinje af mig fra 2011 og frem til nu," sagde han.

"Jeg delte den og vågnede næste morgen, og jeg havde omkring 5.500 følgere med det samme. Folk kommenterede og spurgte om, hvordan jeg havde gjort det, og skrev, at det var fantastisk."

"Inden for seks måneder havde jeg 100.000 følgere. Så fortalte jeg dem om den vægttabsplan, jeg havde udviklet, og at jeg planlagde at løbe sammen med mine træningskunder."

Læs også

28-årig mand gik ind i Rema 1000 for at pante: Kom ud med en million

"Jeg fik min første klient den 4. maj 2021, og hun arbejder stadig med mig nu og har tabt over 81. Her til morgen har jeg fået min 354. klient."

 

Dagens Gossip