28-årig mand gik ind i Rema 1000 for at pante: Kom ud med en million

14/09/2023 20:48

redaktion

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 28-årig mand gik forbi sin lokale Rema 1000 for at pante. Med sig hjem, havde han lidt mere end blot dagens indkøb.

Mest læste i dag

En 28-årig mand fra Stavanger i Norge skulle blot forbi sin lokale Rema 1000-forretninger for at købe toiletpapir og pizza. Det var dog noget helt andet, han kom hjem med.

"Når konen er væk, bliver det en simpel middag," sagde han til norsk TV 2.

Med sig til Rema 1000 havde han en pose med pantflasker, som han brugte til at spille med i det norske 'Pantelotteriet'.

"Der var flere tal på sedlen, og første troede jeg, at jeg havde vundet 250 kroner. Men det viste sig at være antallet af lodtrækninger. Så kiggede jeg lidt længere. Så var jeg helt ude af den," sagde han.

Han afslørede også, at han var nødt til at kigge et par gange, før han helt forstod det, for der var en del nuller.

"Den første plan var at tale med en medarbejder, men der stod en masse information og en QR-kode på sedlen. Så jeg klarede mine indkøb, gik hjem og tjekkede nærmere, hvad der stod der," sagde han.

Da han kom hjem, scannede han QR-koden på sedlen og fik bekræftet, at han havde vundet intet mindre end en million norske kroner, hvilket svarer til ca. 750.000 danske kroner.

"Det var et chok. Det er stadig lidt surrealistisk," lød det.

Hos Rema 1000-forretningen er man glade på mandens vegne, selvom han ikke selv sagde noget, da han var i butikken.

"Vinderen sagde ikke noget i butikken, så det her er nyt for os. Vi sender ham mange lykønskninger fra os alle her. Det er utrolig sjovt, at en af ​​vores kunder vandt toppræmien," sagde købmand Jan Pedersen fra Rema 1000 Stemmen.

Nu glæder den 28-årige fra Stavanger sig til, at hans forlovede kommer hjem, så de kan begynde at kigge på hus sammen. I dag bor de nemlig i en lejet lejlighed.

"Jeg forestiller mig at købe hus nu. Vi har allerede en del kapital, men det hjælper meget," sagde han.