Mand tager billeder af huset for at sætte det til salg: Han overser dog en pinlig detalje på billedet

Skrevet af Henrik R

21/08/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der blev vist lidt mere frem af huset, end han egentlig havde ønsket.

Mest læste i dag

At sørge for, at dit hjem ser bedst ud, når det kommer til at sælge, er altid fyldt med vanskeligheder, men en mand lavede en stor fejl i et af de billeder han havde sendt ind til ejendomsmægleren. 

Det skriver Mirror

Det er ikke nemt at tage det perfekte billede af din ydmyge bolig. Ejendomsmæglere har smarte kameraer med smarte objektiver, som er i stand til al slags fotomagi.

Meget afslørende billede

Når det kun er dig og din iPhone, er det svært at opnå de samme resultater. Der er dog nogle ting, du kan gøre for at hjælpe dig selv. Sørg for, at dit værelse ikke er rodet, find den bedste vinkel og fjern enhver mulighed for forlegenhed fra rammen.

 Det lyder simpelt, men for én mand lykkedes det ikke at følge det sidste punkt, hvilket har sat ham i en pinlig situation.

Husejeren uploadede ved et uheld et MEGET afslørende billede af sit værelse til en ejendomsmæglers hjemmeside i Singapore og blev til sidst nødt til at bede dem om at fjerne det.

Tog tøjet af

Maisonette-ejeren fortalte lokale medier, at han havde rengjort ejendommen, før han tog billeder for at hjælpe med at sælge den.

Efter at have knoklet med at gøre rent, tog han tøjet af for at køle ned og tog derefter nogle billeder af værelserne.

Desværre indså han ikke, at han ved et uheld havde fået taget et billede, hvori et spejl afslører hans helt afklædte krop.

Billederne blev ​​derefter delt på ejendomsmæglerens side, og det var først, da en ven til den anonyme mand pointerede detaljen, at han blev opmærksom på det.

Billederne blev heldigvis hurtigt fjernet.

En talsmand for ejendomsmæglere 99.co sagde, at ingen i virksomheden havde bemærket den pinlige fejl, og at de fortrød, at de ikke fjernede billedet hurtigere.